Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (138)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tož se nám záhadná thajská hra sestávající z 13 čím dál zvrácenějších úkolů přesunula do Ameriky. Zběsilé řádění zůstalo, ale (nejen) ten prapodivný konec z originálu byl eliminován - respektive nic nevysvětloval a neodhalil, přestože se v průběhu v pozadí trošičku zapátralo (čili víme, že podstata a historie byly úplně jiné). Ve výsledku vůbec nešlo o zatraceníhodný remake / variaci. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Americká verze 13 sins je o něco lepší než její předchůdce, ale pořád to není žádná výhra. Americký vizuál mi sedí více než asijský, obzvlášt u takového filmu, herci vyloženě nepřehrávají, neběhají tam uječené thajky a působí to více seriozně. Některé úkoly byly jiné, některé úkoly stejné, některé byly více zajímavé a některé zase méně zajímavé než původní verze. Co se mi zde ale líbilo, bylo zapletení agentů do hry, zapojení bratra jako soutěžícího a další detaily, které trochu "vylepšily" nápad, nicméně na průměr to pořád nedosahuje a i přes snahu o inovativní sníměk je to pořád levné béčko, které nic nového nepřineslo a u kterého je divák rád, že už je po filmu. ()

Reklama

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Puvodni original z roku 2006 jsem nevidel, takze nemuzu nadavat na to jak se jim zase dalsi hollywoodskej remake nepovedl a ze by je uz nemely tocit. V overallu pribeh zajimavej i celkem originalni, i kdyz sem se nemohl zbavit pocitu ze mi to pripomina nedavno zhlednute Cheap Thrills. Konec trosicku surprising, ale nic co by Vas vylozene posadilo na prdel. 3* = 65% ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Raz za cas nejaka nelogicka akcia neuskodi, a mam rad takuto jednoduchu zabavu pri ktorej netreba ani minimalne rozmyslat. Samozrejme to nie je plnohodnotny film, zákony sedliaceho rozumu tu nehraju prve husle, ale ide o to ze to nenudi, a celkom ma zaujimal buduci dej. Pravdupovediac, to co vychadza tento rok z ameriky za filmove zazraky som poteseny aj z takychto omrviniek. V nedavnej dobe ma na podobnu tematiku trocha viac uspokojil indický film Stol č.21 ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama