Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (138)

castor 

všechny recenze uživatele

Být mi šestnáct, tak to budu doporučovat svým středoškolským kámošům na potkání. Jenže už mi šestnáct bohužel dávno není a nejde cvrnkat hvězdy jak je libo. Ty tři jsou navíc myslím docela slušné. Chlapíkovi, který přišel o práci, peněz má málo, postiženého bráchu na krku, černošskou těhotnou snoubenku v posteli a rasistického otce k nastěhování, jednou zazvoní telefon. Bizarní klání ho může ze srabu vytáhnout. Ale něco to bude stát. Musí splnit třináctku úkolů, které dle očekávání začínají jako brnkačka a končí jako odpudivá hra. Samozřejmě očekáváme stupňování amorálnosti úloh a stále intenzivnější ochotu k sebeponížení. Etický konflikt nechejme stranou, jsme přeci ve filmovém světě neomezených možností. 13 Sins nicméně stepuje v duchu módních thrillerů á la Saw, které jsou sadistické a černohumorné zároveň. V tomhle případě mi ale tenhle pesimistický tón dvakrát nesedl. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý krimi thriller. Po chvíli bylo jasné kam to půjde dál, ale vůbec ne jak to dopadne, takže jsem byl zvědav a zklamán jsem vůbec nebyl ikdyž myslím, že úplný závěr s Ronem Perlmanem a "hráčem" byl už zbytečný. Trochu mi to připomnělo Nerve: Hra o život, ale tam to byla trochu jiná liga. Hodnocení: 63/100. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Dobrej Thriller, rozhodně neee horor, jestli očekáváte krev atd.. tak to tady nehledejte. Již od začátku je nasazené dobré tempo tak že si každou další minutu říkáte..sakra co bude dál, jakej další úkol... jak to asi skončí kdo a proč to dělá .... :) Lepší 3 hvězdičky :) jaakoo ocelové lanko na konci je dobré :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Má to větší spád než originál, ale nakonec to je stejně nezáživné, včetně nijakého konce. Jak mi v originálě vadilo řazení úkolů, tady ten nejšílenější rovnou vynechali. Hlavní hrdina je fajn (na rozdíl od thajského kolegy), ale i díky němu mi to často připadalo spíše hlavně jako komedie. A ten závěr stojí úplně přesně za to, co v tomto filmu, na rozdíl od thajského předchůdce, chybí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanoušek remaků – a bez ohledu na to, že jsem ještě neviděl původní film – jsem si jistý, že kvality této předělávky jsou dostatečně vysoké na to, aby si hodnocení 75 % zasloužil. „13 Sins“ je snímek, který přece jen v rámci amerických předělávek docela vyniká. Má slabší momenty a v závěru to začíná být možná až trochu moc rychlé, ale pořád je to výborná ukázka toho že remaky někdy nemusí skončit jako naprostý hnůj. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama