Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Stretch je smolař a když se mu ozve jeho bývalý "zaměstnavatel", že chce svoje prachy zpět, nemá jinou možnost, než přijmout práci, kterou mu jeho klient nabídne. Jenže ono není nic tak růžového a tak než se k vytouženému balíku peněz dostane, tak uplyne spousta času a přibude spousta potíží....a že jich bude! 70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh je založen na celkem jednoduchý zápletce, která co deset minut získává nějakou tu dějovou kudrlinku, takže než se dojede do finále je z filmu docela poveden kudrnáč. Krapet akce, krapet humoru a docela větší krapet neorotodoxnosti vydrží bavit po celou dobu svý existence na televizní obrzovce. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

„If you like stories about chance and coincidence and fate...“ Přiznám se, že v jednu chvíli jsem měl chuť začít s rychloposuvem – trhlý a herecky přehrávaný scény mě nebraly. Ale někdy kolem půlky to začala být fakt prdel. Shody okolností a považování člověka za někoho jinýho je v komedii vždyfungující klasika. Ujetý to bylo, nic extra inteligentního nečekejte, ale pro mě to bylo milý a hodně vtipný překvapení. # [monitor, 5.1, no sub] # příběh *** | hudba *** | humor *** | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám jízda.Tyhle typy filmu můžu asi i proto,že dokážu být podobnej magor jako Patrick Wilson v roli Stretche.Film ,který vás svou ujetostí strhne a navíc přidá plno hereckých výkonu ze ,kterých je opravdu cítit jak moc si roli užili a dobře se přitom bavili.Jako bonus je dost známých tváří v čele s ujetým Chrisem Pinem,který zde určitě ani trochu nepřipomíná kapitána Kirka ze Star Treku.Za mě nemohu jinak a dávám 90 % a pět hvězd. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie som Carnahanov fanusik. Jeho filmy su blaznive ale bohuzial pre mna väcsinou tym nevtipnym spôsobom. Tentokrat mu to ale celkom vyslo. Dokonca to ma aj nejaku suvislu zapletku. Slusne herecke obsadenie ktoremu kraluje sympatak Patrick Wilson. Par znamych xichtov vo vedlajsich ulohach totalne ujetych postav. K tomu drava rezia s kvalitnou technickou strankou a prehladnou akciou. Tentokrat mi to celkom sadlo a vznikol z toho prijemny nadpriemer a v mojich ociach najlepsi Carnahanov film. 6/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama