Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ray Liotta? Liotta ťa chce zabiť!..." Mám rád tieto filmy, kde je hrdina pod obrovským tlakom a skáče z jedného problému do druhého a ani to nemusí byť komédia. Nie je to dlhé, film zbehne ako voda, stále sa tu niečo deje a P. Wilson je sympaťák, ktorý mi stále pripomína P. Newmana v mladších rokoch. J. Alba je dosť hviezdne meno na to, aby sedela za počítačom, preto som ten záver predvídal, ale inak fajn jazda. 70%. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Přestože byl Carnahanův underdog Smokin' Aces už od svého uvedení mým favoritem, protože přesně balancoval na mé vlastní hranici mezi nevkusem a pohlcující zábavou, Stretch působí jako jeho přepálené dvojče a tuto hranici překračuje tím špatným směrem. A toto já autorovi poprvé v jeho kariéře nežeru. Těžko mu lze upřít kvanta vynikajících momentů založených především na znovu bezvadně napsaných vedlejších postavách, jenže dohromady je slepuje krajně nesympatická hlavní postava, která mi byla hned po úvodním utření nosu od kokainu naprosto ukradená, přestože díky na jejím osudu založené reflexi Los Angeles občas film působil jako ulítlá verze Drive. Asi bych mnohem raději viděl povídkový film o profesních zážitcích superšoféra Karla, excesech šáhlého milionáře Karose, Laurentově snaze o jeho dopadení za pomoci nenáviděné francouzštiny, rozmachu nového šoférského byznysu pod vedením Joviho, vzájemném setkání Davida Hasselhoffa, Raye Liotty a Normana Reeduse v jedné limuzíně, nebo o začínající rapperské kariéře hvězdy jakési reality show. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Stretch je smolař a když se mu ozve jeho bývalý "zaměstnavatel", že chce svoje prachy zpět, nemá jinou možnost, než přijmout práci, kterou mu jeho klient nabídne. Jenže ono není nic tak růžového a tak než se k vytouženému balíku peněz dostane, tak uplyne spousta času a přibude spousta potíží....a že jich bude! 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Limuzína s Patrickem Wilsonem se řítí po LA a její řidič se dostává do nebezpečných, bizarních i humorných situací. Sice tu mohla režie popustit trošku víc uzdu fantazii a možná mohlo být víc střílení, ale víceméně mě tahle ulítlá ztřeštěnost plus mínus bavila od začátku do konce. A to platí i pro obsazení. Sice to není to nejlepší, co kdy Carnahan natočil, ale i tady udržel tu svojí nadprůměrnou laťku. 65% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama