Reklama

Reklama

Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui!

(seriál)
  • Japonsko Watashi ga motenai no wa dō kangaete mo omaera ga warui! (více)
Hudební videoklip

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kuroki Tomoko právě nastoupila na vysokou školu. Je velice krásná, talentovaná a chytrá. Tak jak to, že ještě nemá ani jednoho jediného přítele či kamaráda? Asi to bude tím, že si většinu věcí jen vysnila nebo přebrala z počítačových her o randění. Ve skutečnosti je velice tichá a málokdy s někým vůbec promluví a když, tak jen něco zamumlá, zpraží dotyčného děsivým pohledem štěstí a uteče. Ale přesto se chce změnit, aby nebyla jen nekonečně neoblíbenou a ošklivou holkou, se kterou nikdo nechce nic mít, ale aby měla normální vysokoškolský život se vším všudy. (Tsukikage)

(více)

Diskuze

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Ok, přečtení mangy (Watamote Manga) povyšuje tenhle seriál na vyšší úroveň zábavy. Manga je taky skvělá, ale hodně dlouhá a kdyby chtěli natočit anime, tak by mělo tak dalších 10 sérií. Je to dáno tím, že vývoj Tomoko je opravdu moc pomalý. Pokud jste se u seriálu bavili, tak Mangu doporučuji a pobavíte se snad ještě víc. Tomoko je tam úžasně zábavná a perverzní. 

-SPOILERY-

Nakonec se stane svým způsobem oblíbená a má hodně blízkých kamarádek, které ji samy od sebe vyhledávají. Jenže stále není schopná mluvit s kluky, kromě svého bratra a otce (ten byl v manze snad jen dvakrát). V manze oceňuji i dost dobré zapojení jejího bráchy Tomoki.

Tvůrcům se ty holčičí charaktery opravdu povedly. Mezi mé oblíbené patří tyhle:

Asuka Katō - moc milá a kamarádská postava (až skoro mateřská), ke Tomoko měla snad nejblíž. A hlavně ji dost pomohla a to nejen s občasným make-upem. 

Yuri Tamura - velice zvláštní, tichá holčina, ale přemýšlivá holka.

Masaki Yoshida - příklad klasické rebelky, ať už vzhledem, tak i chováním. Pro ránu nejde daleko a Tomoko od ní často dostala právem naloženo (ne nebyla to šikana, Tomoko si za to mohla sama). 

Hina Nemoto - tahle holka mě překvapila, protože svou pravou tvář skrývá a prakticky je to ona, která Tomoko nakopne k více kamarádům, protože zjistí, že obě jsou Otaku. 

 

PS: A sexualita Tomoko? Já pořád nevím..... je to pervezní holka 😅

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Čtu si mangu a zatím jsem u dvanácté knížky a je to sranda. Nedivím se, že seriál je takový s krátkými příběhy, protože manga je hodně podobná a taky občas skáče v čase a někdy popisuje stejnou situaci z více pohledů. Tomoko je vážně dost jeblý charakter, ale moc se mi líbí. V manze má jistý, ačkoliv pomalý posun, holt jí to trvá dost dlouho, ale najde si pár kamarádek. 

Ikdyž je fanynka do BL a touží po klukovi, tak mám stále velké pochybností o její sexuální orientaci. 😅

Reklama

Reklama