Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (108)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Bylo tu všechno: Akce, napětí, monumentální epické bitvy, malý létající hrdina, drak a mořská obluda. Takovýhle kabát tomu, ale nikdo nedal, aby se v epické fantasy filmu proháněly tak prosté věci jako beruška, mravenec, mouchy, pavouci a podobně. Navíc tvůrci srší kreativními nápady(pronásledování na řece, petangová koule do katapultu, rachejtle, sprej proti mravencům a sirky, podzemní knihovna pod mraveništěm). Tak jest, jak už to napsal DaViD'82 Beruška: Cesta tam a zase zpátky je výborné skromné dobrodružství, která s přehledem kope do zadnice spoustu mluvených filmů. ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Tak to mravenci podpalují lesy, a já si pořád myslel, že za to můžou neukáznění turisti u táboráků, nebo nějaký kuřák, který zahodil vajgl. A co je na tom nejhorší je to, že to páchají ti černý. Od rezavých bych něco tak zákeřného čekal, ale od těch černých :oO, to tedy ne, a ještě ke všemu ve spolupachatelství s vykulenou beruškou. Tak to je fakt síla dozvědět se konečně, jak je to ve skutečnosti. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Beruška: Neočekávaná cesta? Pán cukrů: Společenstvo cukru? Pán cukrů: Návrat zápalek? Ta paralela tam prostě je a já od teď budu vědět, že lesní požáry nezpůsobují jen žháři, kuřáci a neopatrní táborníci, ale i bitvy o mravenčí Minas Tirith! Doufám, že se díval i Sauron, aby pochopil, že nejúčinnější obléhací zbraň je sprej proti Gondoru.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Strastiplná cesta malej lienky, ktorá sa chtiac nechtiac ocitá uprostred krutého boja "hračky" prírody medzi armádou čiernych a červených mravcov. Srandistický poloanimák, ktorý príjemne prekvapil a pobavil. Nakoľko je nemý, celkom by ma zaujímalo ako ho počas sledovania vnímajú najmenší. Či bez dychu, alebo bez záujmu. Prišiel mi totiž skôr pre kategóriu "násť" a viac ročných. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Suverénně nejlepší dokument z říše hmyzu - něco takového by snad ani věhlasná BBC nenatočila. Ale teď vážně. Tohle je totiž TAK kouzelný film se vším všudy, že skoro ani popsat nejde. Nápad za nápadem, roztomilá animace, humor, napětí, rozmáchlé epické bitvy... Zkrátka nechybí nic a dokonce se to obejde bez jediného slova. Mrňouskové to dokázali! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. (Terva)

Reklama

Reklama