Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak sorry lidi, ale co byste čekali od černošský policajtský komedie, kde Ice Cube hraje nesdílnýho bručouna a Kevin Hart je prostě Kevin Hart - malej, ukecanej, uřvanej a prudí. K tomu tu máme další dva vděčný ksichty, Leguizamo a Fishburne, a jasně že je to hit. Mně to jako svěží nenáročná sranda stačilo. Černošský komedie tu obecně nejsou moc braný... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Opět další komedie postavená na klasickém tématu protikladů hlavních postav s Kevinem Hartem a Ice Cubem v hlavních rolích. To už mluví úplně samo za sebe. Karty jsou v tomhle případě jasně rozdané a odkryté, žádné blafování. Film ani s poctivě zajetých kolejí nevybučuje a nic nového nepřináší. Je to naprosto neškodná oddechovka na deštivé odpoledne. Nic víc a nic míň. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Snaha o novú černošskú dvojicu ( Smith-Lawrence ) alebo Eddie Murphy?? Žiaľ vôbec sa to nepodarilo. Ice Cube hrá to svoje celý čas ale Kevin Hart mi prišiel strašne otravný, nie moc talentovaný a pôsobilo to na mňa veľmi chcene. Príbeh nič moc, taký typický príbeh typu " ty si policajt a ja nie, tak spravím blbosť aby som sa stal policajtom". Nič výnimočné a po prvom pozretí na to zabudnete behom pár minút a nevybaví sa vám jediná scéna, ktorá by stála zato. 35% - 2*. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl k tomuhle filmu více než vstřícný, třebaže černošské policejní komedie jsou pro mě nejmocnějším patosem tohoto žánru a dnes už bych si nic podobného, nebo dokonce souvisejícího, nepustil. Oba zdejší hlavní aktéři jsou pro mě nehodnotnými herci, kteří umí místy rozesmát, ale nikdy mě jakýmkoli kouskem ze své filmografie neuchvátí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama