Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z náborářského hlediska jsem přesvědčen o tom, že policie v Atlantě by měla přijímat pouze adepty vyšší, těžší, chytřejší a hezčí než je průměrný orangutan. Ben však nesplňuje ani jednu z těchto podmínek a tak si troufnu odhadnout, že tento kontrast měl být hrozně vtipný. Mne to tedy příliš nepobavilo, ale přesto musím uznat, že Kevin Hart u mne uspěl s každým 146-tým pokusem o vtip a Ice Cube se přitom tvářil, jakoby ideově vedl Chucka Norrise v době, když učil šimrglpapír, jak se stát drsným. Takhle nějak zkrátka vypadá správná akční komedie, když z ní neznámý pachatel ukradne všechnu akci a humor. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašlivě provařené schéma buddy movies, které prostě už nefunguje tak, jak by mělo. Ice Cube je překvapivě dobrý, Kevin Hart je prostě jenom otravný a vy moc chcete, aby to schytal mnohem víc. No, jede se i v zajetých kolejích příběhu, který nic specifického nepřinese. Tim Story jen dál dokazuje, že je prostě jen podprůměrný filmař. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Většinou Kevina Harta snáším a jeho uječený humor mi nijak nevadí, ale tady pomyslnou čáru otravnosti dalece překročil. Velký podíl viny na tom nese unylá režie Tima Storyho, která se v podprůměrné akci nezmůže na víc než bezkrevnou rutinu a v natahovaných dialogových etudách nezvládá herce jakkoliv usměrnit, ani vlít trochu šťávy do předvídatelně plytké "Training Day" premisy. Ta jednotvárnost děje, postav a keců keců keců je úmorná. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Presne tá klasická komédia akú som čakal. Ice spolu s Kevinom skvelá dvojka, chémia tam je , občas príde niečo vtipné, niekedy je to ale naopak trápne. Baviť sa budete ale nič ale nič viac nečakajte. Šiel by som aj vyššie ale nesmial som sa tak, ako som očakával. Tika je riadna kočka, škoda že je tam tak málo. U mňa za silnejšie 3*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)
  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama