Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle Time Loop filmy mám celkem v oblibě a Welcome to Yesterday je podaný zábavně a je škoda, že do žánru Thriller příliš nezasáhne. První půlka je poměrně zdlouhavá, jakmile začne pokus fungovat přichází na scénu vynikající zábava především ze školního prostředí, ale finále mi přišlo bohužel příliš překombinované a chaotické, ze kterého jsem neměl příliš pozitivní dojem. Fajn postavy, fajn myšlenka i fajn zábava, ale ambice byly výše. 65% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná s klišé příběhem a nezajímavýma postavama. To je Projekt minulost. Sci-fi, které zcela zapadlo za kvalitnější bratříčky jimž nesahá ani po kolena. Navíc samozřejmě s tímto typem cestování časem se pojí i logické kiksy. Ani ty kvality filmu rozhodně nezvedají a tak tu máme unylý snímek, na který jsem velice rád zapomněl a dále si ho nehodlám připomínat. 45% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Partička studentů přijde na to, jak sestavit stroj času a vracej se přesně tam, kam bychom se vraceli i my, do dob, kdy něco nestihli nebo zkazili. Prostě si to užívaj. To je poměrně věrohodná část, až na to sestrojení a cestování samotný, protože je to až moc zlehčený. A čím víc ovlivňujou minulost, tím horší jsou následky. Butterfly effect. Není to ale nic nadčasovýho, ani promyšlenýho. A to že prostě dneska už filmy tohodle typu uměj bejt. Co bylo aspoň trošku super, tak ten konec, i když i k tomu bych měl připomínky, že to mohlo svým způsobem ovlivnit přítomnost, když se nad tim všim člověk zamyslí. Ale jako párty film pro danou cílovku to stačilo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ak ste si mysleli, že film, ktorý obsahuje nápad s cestovaním v čase už iba vďaka samotnej myšlienke musí dopadnúť dobre, tak Vás Projekt minulosť z tohto omylu vyvedie. Filmu vôbec nepohlo natočenie v štýle Go pro kamery, práve naopak, do filmu s touto tématikou sa podľa mňa vôbec nehodila. Rovnako film priniesol sotva priemerné herecké výkony protagonistov, avšak tam, kde je zlý scénar sa ani lepší herci nepredvedú v pozitívnom svetle. Celkovo je film určený skôr tínedžerom. Podpriemerný film na úrovni 30%... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nerdi sice na amerických středních školách na úrovni tuzemských mateřských stále dostávají na prdel od vrhačů šišatého míče, ale ve jménu sraček jako Teorie hypu a debilního diváka bez vkusu zažívají svojí renesanci, kdy se už netočí jen povrchní a stupidní teen filmy o tom, jak třicetiletý model ztvárňující dvacetiletého kapitána fotbalového týmu chce mermomocí ošukat blonďatou roztleskávačku Kelly s umělýma kozama, aby těsně před závěrečnými titulky prozřel, sbalil nejhnusnější šprtku ve třídě, romanticky do ní zasunul a slavnostně si vystříkal dítě a manželství v protestanském kostele. Ne! Dnes už nic tak uboze povrchního neuvidíte. Dnes uvidíte 27letého modela hrajícího nesmělého nerda ze střední školy, který musí nejprve sestavit stroj času a až následně romanticky zasunout do perfektní roztleskávačky, která ale nemá umělý kozy. A to je kurva posun vpřed! Zcela překvapivě je to nuda jako prase a nedá se na to chvílemi dívat, až do doby, než konečně začne fungovat ten posranej stroj času, který brýlatý (aby to byl nerd a ne model) model s bandou rozkuřovačů konečně po hodině rozchodí. A přesně to mi stačilo, protože u teen filmů jsou moje očekávání a nároky asi stejné jako od hovna posypaného parmezánem na předehřátém talíři. Pokud máte hlad, ten parmezán (cestování časem) vám bude chutnat, přestože to hovno (zbytek filmu) bude naprosto nepoživatelný. Doufám, že jsem teď nějaké třináctileté holčičce touto erudovanou recenzí poradil, jestli říct tatínkovi, aby jí to ilegálně stáhl. 75% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama