Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Diskuze

MiniMinion

MiniMinion (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Asi tak. A já tak nějak doufám, změny Kallus přežije, a pokud ne, tak NEchci, aby se pro Povstalce obětoval, to se moc nabízí a je to už ohraný. Spíš chci nečekanou smrt, a to jedině rukou Thrawna. Pokud jste viděli Live by night, tak něco jako smrt toho úředníka v tý výrobně doutníků.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

kamigava

Ne, Kalluse ne!!! To je můj oblíbenec, co proti němu všichni máte!? :D Je to jediný nepřevzatý charakter v tom seriálu, který se nechová podle šablony! Když o něj přijdeme, tak už nám nikdo nezbyde! :/

No doufám že už ho Obi-Wan zabije. Bože. :D

na příspěvěk reagoval kamigava

MiniMinion

MiniMinion (hodnocení, recenze)

Eodeon

Nový úsvit právě čtu, a musím rict, ze je to nejlepsi kniha z novyho kánonu, kterou jsem cetl. Zbraň rytíře Jedi nebyla špatná, and nic extra. Paserakova zkouška=brak, Pohyblivý cíl taky nic moc. Kniha Před probuzením se mi líbila hlavně kvůli Finnově části, ale ty dalsi dve taky ok. Tarkin mě docela bavil, hlavně druhá polovina. Po Novým úsvitu mě čeká Dědic rytířů Jedi, Učeň temnoty, Ztracené hvězdy a Síla se probouzí, a pak už budu muset dokupovat další :D

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Ale v názoru na třetí sérii spíš souhlasím. Ono stejně, většinově jsou Rebels "pár epic dílů na sérii" a zbytek nemastná neslaná vata. O tom stejným byly i TCW, ale v nepoměrně kvalitnějším provedení.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Geonosis nebyla žádná palba, ale bavilo mě - bavil mě ten průzkum a ta práce celého týmu, navíc mi hodně na dojmu přidala ta "chytrá" imperiální velitelka, ta byla nejdůstojnější oponent pro celou sérii. Tenhle díl mi právě chyběla ta práce toho týmu - je to jen taková odtržená skupinka..jinak je to dost těžký, mně totiž nepřišel moc epickej ani projev Mon Mothmy, dneska jsem zase dohrál Mass Effect 1 a to je jinej level proslovů. Jako pozitiva dnešního dílu hodnotím nový TIE, i když se moc nepředvedl, závěrečný přílet rebelské flotily a možná Ezrovy skilly, ale to je tak vše.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Darth_AK

také si KotORy v blízké době zopakuji, protože věřím, že to umocní zážitek ze současné četby Deceived. ale dost už o tom, nenechte se rušit v diskuzi o Rebels :) já už zas půjdu, aby klepy mohly svobodně pokračovat.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Geonosis byla nuda. Gerrera nebyl takový fanatik a ke zraněním taky nepřišel. A ti co četli komiksy ví, jak královna blbě skončí. Prostě jen klasická mise, Secret Cargo je naopak předzvěstí něčeho většího - vůdci Povstání, vůdce letky Y-Wingů z RO a NH.

na příspěvěk reagoval Darth_AK, Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Geonosis, Darksaber, ten poslední Kallus díl..ten díl co nostalgicky vzpomínal na TCW byl pěknej, ale tak strašně zapadl do průměrného startu třetí série, že pro mě nepředstavoval žádný extra výčnělek - téhle sérii prostě pomohl darksaber :).

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Mně celá tahle série přišla taková nemastná neslaná. Z dílů mě bavil možná tak úvodní dvojdíl, Kalani, továrna, dvojdíl s Darksaberem a tohle. Zbytek průměr.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Eodeon

"Its treason then :)"
Drobné spiknutí nikdy neškodí, to věděl už Julek von Césarovič :).
Jinak já mám teď rozečtený Pohyblivý cíl a nic extra, předtím jsem četl učeň temnoty z TCW a to docela šlo, pecka to nebyla, ale nic zlého. Zatím na nový kánon pohlížím spíš negativně (Tarkin taky žádná pecka), ale je fakt že jsem toho hodně nečetl - z toho co jsem četl, tak nic moc. 
Za to ty dvě knihy z old kánonu, ach, to bylo něco :). Asi si teď půjdu zahrát KOTOR 2.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

To se teda tentokrát neshodneme :). Byl to sice kvalitní díl, ale nic co by mě uchvátilo - ti Thrawnovi nejlepší piloti se teda moc neukázali a Impérium jako vždy, kolosální úspěch! :D Thrawne, dělej něco! :)
Jinak mám 1000. komentář, tudíž hurá, konečně! :D

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Darth_AK

teda, co to vidím? spiknutí! :) já jsem sem raději vůbec neměl zabloudit :) BTW ještě k těm knihám - dodám ještě opožděně svůj skromný názor - knižní podobě nového kánonu jsem se už několikrát rozhodl dát šanci a pouze jedinkrát to nebylo zklamání - Nový úsvit. to je zatím jediná dobrá kniha a shodou okolností se přímo dotýká právě seriálu k téhle diskuzi. zbytek - Tarkin, Před probuzením, novelizace TFA, Dědic rytířů Jedi, samý brak. což mě upřímně překvapilo. tak špatné jsem to nečekal, protože průměrná úroveň knih ze starého kánonu se mi zdála naopak dost vysoká. možná jsem ale ovlivněný nostalgií a tím, že jsem to četl v mládí a tehdy jsem k věcem prostě nebyl tak kritický a býval jsem více.. vděčný. ale ještě tomu dám šanci. rozečtená Zbraň rytíře Jedi zatím vypadá dost dobře, přestože to je "young adult" literatura. a nový Zahn dostane šanci také, až vyjde česky. jinak se bojím, že se budu brzy muset vrátit ke starému kánonu. koupil jsem si The Old Republic: Deceived a těším se na další knihu z oblíbené éry a zároveň další knihu se sithským lordem v ústřední roli.

na příspěvěk reagoval Darth_AK, MiniMinion

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Jo, kvalita se stupňuje stejně, jen pro mě je tento seriál ještě pořád o level níž :). Ale musím uznat že se už postupem sérií o dost zlepšila kvalita animací - když si vzpomenu na 1. sérii a to naprosto nedodělaný prostředí kolem..:)

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

MiniMinion

Mando zápletku vidím tak na 3-6 epizod, maximálně na 8. Ve zbytku série se budeme muset nějak rozloučit se zbytkem party. Pokud to nebudou zbytečně natahovat, tak bychom se k Rogue One už měli dostat.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama