Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Diskuze

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

A každý týden to bude v pondělí, nebo klasicky v sobotu? Já si totiž pamatuji že jsem se vždy díval o víkendu, ale možná už jsem starej a paměť mi neslouží :)

na příspěvěk reagoval kamigava

Torimmer

Torimmer (hodnocení, recenze)

Ezra si ale fakt navzdory své oblíbenosti prošel docela slušně vyvinutým charakterovým vývojem. Takový dostal bych řek málokdo z obou kanonických seriálů a všech filmů. Samozřejmě i Sabine. Do toho si myslím, že se v čtyřce můžem těšit na románek Kanana a Hery a Kalluse na straně rebelů.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Darth_AK

ezra mi pride ako najvecsi ocas v galaxii, lothal mi pride ako najhorsie miesto v galaxii kde by sa serial mal odohravat.....sabin je super a nezelam jej aby skoncila s tym ocasom

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

martinbucek

Wedge..
Ezra už se jako charakter docela vyvinul. Stejně tak Sabine. Ten seriál není pecka, ale zase taková hrůza to není, aby ses z toho musel tolik nervovat. Jseš jak já u Star Wars VII :).

na příspěvěk reagoval martinbucek

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

mna by potesilo, ak by ezra umrel v prvom diely a vedge by prevzal jeho miesto....bez sable samozrejme

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

V podstatě "klasika". Uvidíme no, radši nebudu mít velká očekávání a zkusím se nechat mile překvapit, prvních cca. 10 dílů 3 řady bylo děs běs. Do teď si pamatuju tu příšernou s infiltrátorským droidem. Kdyby se všechny nesly v duchu té, kdy Sabine cvičila s darksabrem, tak bych byl velmi spokojen.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Hyger

Hyger (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Proti geniálnímu ezrovi by neuspěl žádný TOP stratég. Thrawn je génius, ale ezra větší. A není ostuda prohrát se silnějším.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Darth_AK

to si myslis, ze po 3 rokoch by opustili lothal?....uz nech je koniec a spravia normalny serial, kludne aj z obdobia po 6., len uz nie pubertalny ezra-miller a trapny lothal

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Torrs

První se mi líbil víc, ale tady se mi víc líbí to, co dostáváme - je zřejmé  že se objeví v jisté fázi zmínky o Krennicovi a hlavně se konečně Kanan odhodlá k ofláknutí Hery, to je dobře. Co mě mrzí je to, že Lothal je pořád středem galaxie, ale to se asi dala čekat.

na příspěvěk reagoval martinbucek

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

bohužel, v tomhle směru je SW univerzum dost nejednotný. ten, kdo se vyzná v komiksech, by neměl mít vůbec žádný problém s Hanovým průletem skrz štít, protože v Jedi Council: Acts of War se bez potíží v hyperprostoru dá proletět třeba i planetou, protože ta v hyperprostoru neexistuje. pak jsou tady ale ještě další zdroje. podle jiné verze má každý hmotný stít reálného prostoru svou obdobu i v hyperprostoru, čili loď cestující hyperprostorem se musí vyhýbat všem hvězdám a planetám reálného prostoru. tahle teorie mi připadá méně smysluplná, ale uvádí jí The Essential Atlas, což je jeden z nejdůležitějších zdrojů, který se považuje za naprostý základ všech vědomostí o fikčním světě. takže ať si každý vybere, co z toho mu vyhovuje. každopádně Hanův kousek z TFA je logický tak či tak, protože štít osciluje, čili je v určitých okamžicích přítomen a v určitých nepřítomen v takovém případě je průnik skrze štít opravdu jen otázkou rychlosti. ten průlet není problém. problém je načasování návratu do reálného prostoru. o tom byla ostatně na jiném fóru podnětná diskuze s tomalakisem, tak tam odkazuji ty, které to zajímá.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

Však mně taky ne, jen jsme se k tomu dostali, tak jsem řekl že je to prostě blbost - i když! To Hanovo proletění štítem rychlostí světla a ten výskok z hangáru, to mě trochu nakrklo, to byla hloupost, nesedlo mi to ke Star Wars, hlavně ten průlet štítem teda.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

Ano, jenže tohle už se bohužel v novém kánonu začalo stávat železným pravidlem - i Han ze své "obchodní lodi" skáče s Falconem do hyperprostoru přímo z hangáru, což je chujovina na entou.

na příspěvěk reagoval Helo, Hyger, MiniMinion

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama