Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Diskuze

Uživatel jh666 smazal svůj příspěvek.

indiDan

indiDan (hodnocení, recenze)

Zítra by měl být v USA znovu odvysílán první díl (úvodní film) s bonusovou scénou, ve které bude Darth Vader, tak jsem zvědavej :)

na příspěvěk reagoval st.ranger

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Zase je ale hloupost dělat seriál z prostředí hvězdných válek směřovaný na děti kolem 8mi let.

6ti letému synovci jsem pustil úvodní díl CW, který je celkem jednoduchý a nelíbilo se mu to. Pochybuji, že by ho i tenhle seriál bavil když k prostředí nemá vztah. A to kouká na na ty kreslené spidermany a podobné v sobotu po ránu.

Je jasné, že chtějí u dětí vzbudit zájem o nově koupenou značku, ale pokud seriál nebude něčím chytlavý a pokud nezískají zpět fanoušky CW nebo filmů nevěřím že bude sérií víc jak 3.

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

jinak po shlednuti tri dilu me to zatim nejak extra nenadchlo, ale ani mi to neprijde tak strasny. zatim takovej prumer, je to ze sveta SW, tak se celkem rad podivam. Treba se to do budoucna jeste zlepsi..

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

Hyger

to ani nikde netvrdim. ;-)  nicmene rekl bych ze to bude hlavni kriterium pri rozhodovani o tom, kolik serii bude serial mit. A kdyz tu byla debata o tom, kdy to skonci... 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

SeTTi

Proto tolik nechápu tolik negativity - vždyť bylo od začátku jasný, že to nebude scifi Game of Thrones...

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jo na druhou stranu jeho cílová skupina jsou děti do 10-12ti let, takže na to asi koukám ze špatného pohledu. CW byly v tomto ohledu posazeny o pár let výše.

na příspěvěk reagoval Helo, st.ranger

Hyger

Hyger (hodnocení, recenze)

simon84

Sledovanost není nutně zárukou kvality. Ale to není podstatné, s příchodem nových epizod tato taškařice půjde na vedlejší kolej.

na příspěvěk reagoval simon84

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Jsou nějaké předpoklady, že bude takhle bída pokračovat i přes epizodu VII?

na příspěvěk reagoval jh666

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Tak třetí díl rozhodně lepší, než druhej... sice chvílema trošku ujetej, ale mělo to náboj i vcelku vtip.

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama