Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že z toho nakonec vyleze komedie plná trapností, ale naštěstí se tak nestalo. Celou dobu se něco děje a i když je to občas over the top, hned se to přebije nějakou jinou scénou a vše je zapomenuto. Ta hodina a půl je na komedii tak akorát, nepřišlo mi to natahované a nakonec i E. Banks byla v pohodě. 6/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Brill je obrovskej packal,už jeho dva předešlý filmy stály za hovno,ale tohle je děs.Jenom prvních dvacet minut bylo zkousnutelnejch,pak ale začla ta děsná,trapná cesta městem andělů,který je prošpikovaný hordou blbejch a ještě blbějších lidiček,včetně naší reporterky.A už vidim,jak u nás v matičce měst busy pouštěj lidi jen předníma dveřma,a řidič každýho šacuje,jestli má jízdenku.Hm,cesta z konečný na konečnou by trvala zhruba dva dny.je to fakt sračka řádná,a humor tak ve dvou minutách.30%. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Typická komedie s množstvím záměn a seznámení se hlavní postavy s prostředím a chováním jí ne vlastni. Elizabeth to táhne tak trochu celé sama, naštěstí ona zahraje cokoliv, takže je to sice vcelku jednoduchá ale zábavná komedie. A taky nutno napsat, že na čtyřicet je to opravdu kost. Sakra i na třicet je to luxus :) "...so you ain ´t suck a one dick tonight?" " eh...." :)) ()

Dzusifruit 

všechny recenze uživatele

Údajná bosorka v The Uninvited a teraz "štetka zo správ" ... Slovenský dabing pridal na hodnotení z dôvodu odvážnejšieho jazyka, videné dnes na Hnojke s reklamami pred začatím trojmesačnej brigády v potravinách na gauči pri chatovaní na pokeci (divné, že?). Čo ja by som dal za to, aby sa mi dnes ešte také niečo stalo a nemusel o 5 vstávať a ešte dostať povýšenie za náhodnú ničím nepodloženú americkú moralistickú správu a ešte si nájsť lásku života. Áno, také je to jednoduché a vtipné. Nadväznosť komickosti na mieste. Žena je to skvelá. Nič viac mi netreba od "štetky zo správ". ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

No co si budeme povídat, film má pouze 2 přednosti. Tou první předností je Elizabeth Banks, která je ale dost často doslova utopena v nevtipných a předvídatelných situacích. A druhý obhajitelný důvod je současný nejlepší americký stand up komik Bill Burr, zářící ve své životní roli, i když zde má bohužel málo prostoru. Jinak se ale připravte na zoufale průměrnou komedii s mizerným scénářem a podpořenou některými hereckými výkony jak ze špatného snu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)
  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)

Reklama

Reklama