Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks na spapanie. Sledovať jej dokonalé nohy vytŕčajúce z priliehavých žltých šiat ukazujúcich každú dokonalú krivku jej tela bolo jedinou vecou, vďaka ktorej som film dopozeral. Veľké plus je v tom, že aj napriek blbučkej zápletke film nenudí. Na druhú stranu je tak strašne priehľadný, že vám z neho zostane pachuť strateného času. Vedľajšie postavy nevyužité až hrôza. Hlavne v prípade Gillian Jacobs a tej jej kamošky je to škoda. Keby sa ešte tie promenádovali v krásnych šatách bol by som šťastný. No a potom tu je perfektný štek Bill Burra – želal by som mu šťavnatejšie komédie, ale jeho účasť ma potešila. Nebyť znova raz debilného konca, akým sú podobné žánrové rýchlokvašky povestné bolo by to za tri s tým, že som netrpel. Takto je to podpriemerná komédia, čo neurazí, ale ktorá postrádala originálnosť od prvej vety. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chápu, že anabáze domnělé žluté děvky měla za úkol pobavit, ale vůbec jí to nešlo.. Trpěl Marsden v pitomé roli, trpěla Banksová na vysokých podpatcích, trpěl jsem i já a nutno si bez okolků galantnosti přiznat, že kdyby se Elizabeth producírovala po L.A. v teplácích a vytahaném svetru, bylo by to ještě horší. Jediné pozitivum asi bylo, že Ethan Suplee, vypasený neonacista z American History X, shodil nějaké to deko, nicméně na vyzývavý šat žurnalistky Meghan to ještě není.. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas chce človek vypnúť pri podobnej blbosti. Bohužiaľ zmysel pre humor je veľmi subjektívna záležitosť a tu som sa s tvorcami minul. Hlavná postava sa ocitne v situácii, ktorú by aj mierne podpriemerne inteligentná osoba vyriešila do pol hodinky, lenže Meghan dosahuje cca inteligenciu kuraťa a farba jej šiat je možno toho metaforou. Ale skôr nie. Ak by zažívala skutočne dobre a vtipne napísané a zahrané príhody, tak by sa neuveriteľnosť celej zápletky dala bez problémov ignorovať. Ako jednohubka ale Ulička hanby neublíži. 50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně a zásadně jedno velké NE! Sympatická a především velmi, velmi pohledná a sexy Elizabeth Banks v jedné z nejslabších komedií, co jsem za poslední roky viděl. Ono už jen celý tento film nazývat komedií není v podstatě ale úplně dobře, neboť těch pár rádoby úsměvných momentů stejně vyznívá spíš trapně než humorně a zbytek se o to ani radši nepokouší, což je ve výsledku ale jen dobře. Zápletka se každopádně pohybuje hodně za hranicí totální, ale opravdu totální naivnosti, a tím pádem i značné nesoudnosti, po většinu času jsem se musel držet, abych ústřední postavě nezačal nadávat do ženských genitálií, ovšem ono se jako retardi chovali prakticky všichni, za což pak ale může především scénárista, který tu vymýšlel takové scény a dialogy, že toho člověka by už u filmu neměli nechat sbírat ani odpadky, to byla čirá zoufalost a drzost vůči divákům zároveň. Mě na této podívané zkrátka nepřišlo vůbec, vůbec nic pozitivního, tedy vyjma pohledu na Elizabeth, jinak je to ale fakt trestuhodně nezábavný průser, bez sebemenší špetky snesitelnosti. Nevtipný, hloupý, nudný, toto vážně nelze doporučit opravdu nikomu. ()

odbornicka 

všechny recenze uživatele

nechápem ako dokáže niekto z jednej scény vlastne natočiť celý film.. typická americká chujovina.. kde celý trápny dej končí tým, že každý si myslí, že to dopadne fiaskom, ale hlavná hrdinka sa zachová nenormálne eticky a teraz všetci tlieskame a akože prekvapivý záver, že to ocenia aj drsní šéfovia.. ach, škoda slov.. ale pekne sa pozeralo na to ako si cupká v tých šatách 24 hodín krásne namaľovaná aj po nastriekaním kaseru do ksichtu a za to ** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)
  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama