Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (269)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku byl film docela nudný, pořád samé kecy o ničem. Poslední půlhodina byla však úplně jiná, posledních patnáct minut docela zajímavých (nikde nemáte jistotu, že to takhle skončí). Nakonec musím dát jenom dvě, protože dívat se na skupinu blbců, kteří se snaží oživit psa, byla nuda. K tomu tam bylo pár známých a nudných lekaček. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Průměrné hororové béčko, jehož příběh je sice předvídatelní a rozhodně není nikterak originální, na druhou stranu ale ani neurazí. Hlavním tahákem je tu samozřejmě Olivia Wilde, která je z hereckého obsazení neznámější a spolu s tím roztomilým hafanem také předvedli nejlepší herecké výkony. Na horor by ovšem filmu neuškodila hutnější atmosféra, jelikož pár lekaček a klasických klišé moc nestačí. Každopádně člověk se alespoň při tak krátké stopáži nenudí. Za mě slabší 3* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„FRANKU, TOHLE NENÍ JEN NĚJAKÝ POKUS V LABORCE. TOHLE JE ČLOVĚK. MLUVÍŠ TU O ZMRTVÝCHVSTÁNÍ…“ /// Za 20minut tři slušný hororový okamžiky. To nebejvá zvykem, zvlášť, když je příběh v rozpuku. Osazenstvo vede řeči o věcech, kterejm hovno rozumím, takže maj moji pozornost. Připomínaj mi Hráče se smrtí. Abych je nepřechválil – hodina pryč a teď prej teprvu budu valit bulvy. Hovno! Opouštíme ucházející tajemnou atmosféru a setkáváme se s příšerou, která dělá nezáživný věci - navíc nezáživně. Pro jistotu to trochu zamotaj, abych neměl pocit, že čumím na debilní totální šílenost, takže je z toho totální šílenost pro náročný. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám díru ve spánku (a trochu mi jebe). 2.) Mám sen. Jsem s Olivií Wilde v pekle a .... (jasně, furt!) 3.) Thx za titule ,,honzavohralik“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokud je někdo zvyklý vídat Olivii Wilde načesanou a krásně upravenou,tak zhruba od poloviny tohoto hororu se bude divit... :-))).No nejsem extra příznivec hororu ,ale sem tam se na nějaký podívám.Tady i jako člověk co se často u hororu lekne,mi přišlo,že se to dvakrát nepovedlo.Myšlenka sice vcelku dobrá,ale provedení už tak moc asi ne.No,ale snaha se cení.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zpočátku vypadá The Lazarus Effect vcelku dost zajímavě, ba originálně. Pěkně navnadí, napne a dodá divákovi zvědavost, takže stopáž rychle utíká. Samozřejmě až po zásadním incidentu nastává ten moment, kdy máte tušení, že teď se to zvrtne a kvalita půjde dolů. Přesně tak se i stane. Začínají se dostavovat klišoidní momenty, nezajímavé dialogy a úplný konec byl, troufnu si říct, špatný. Slabé tři. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Většinu filmu nosí Olivia Wilde (Zoe) speciální černé kontaktní čočky přes které nebylo nic vidět. Orientovala se hlavně sluchem. (Narcis)
  • Zemiakové lupienky vo filme sú fiktívne lupienky Let's Potato Chips, ktoré sa nachádzajú aj v seriáli Community (od r. 2009). (Arsenal83)
  • Tvrdenie, že ľudia používajú iba 10 % svojho mozgu, je bežný mýtus, ktorý by vedci s kapacitou uvedenou vo filme určite vedeli. Moderné výskumy dokázali, že celý náš mozog je v neustálej činnosti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama