Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - nudné ! Málo nápadité. Jen hlavní hrdinové nalítavaj (a to doslova) na hlavního kokota, který je těžce pancéřovaný a vytuněný a pak zase odlítávaj zpátky, jak je hlavní kokot sejme ultra giga paprskem. Jako největší frajer tady se stejně předvede Batman, což je vlastně jen člověk v obleku s hi-tech hračičkama a nedisponuje žádnými nadpřirozenými schopnostmi, paradoxně (pozor spoiler) je tady zajat Superman, který má ze všech nejvíc super schopnosti a je prostě super, ale fakt to nedává. Takže celkově, podle mě, je toto spíše faux pass. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka príbehu tak totálne vykastrovaný film. Zápletka filmu sa dá zhrnúť do troch viet, zvyšok filmu je nezastaviteľná ubíjajúca akcia. Jediné plus sú skvelé kostýmy - hlavne Superman a bohovská Wonder Woman. Inak hrozné sklamanie a spolu s All Star Superman najhorší DC celovečerný animák. Nemala to náhodou byť videohra? ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tlustý chlap stojící na střeše auta před davem:,,Oblékám si kostým Wonder Woman, cítím se pak silnější." Wonder Woman:,,To já taky." Musím říci, že jsem byl spokojen. Comicsy upřednostňuji na papíře, na animované mrknu občas. Prvoplánový snímek s přímočarou akcí a neoriginálním nápadem (ach, ty věčné vesmírné invaze) určený mladšímu publiku. Pokud člověk nečeká filosofické přesahy a dumání o životě, zklamaný nebude. Superhrdinové si to rozdají s vesmírným šmejdem a při tom vykydlí půlku města. Fajn. Přesně to jsem čekal. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepochopitelný úvod, ve kterém bojují proti sobě Superman, Batman a Green Lantern, vůbec jsem nechápal proč byl Superman tak zlej. Příběh tady nehraje roli, ten je až skoro na třetí koleji. Zbytek je akce, akce a akce. Některé vtipné scény mě pobavili, a bylo fajn vidět jak spolu poprvé bojují tito hrdinové pohromadě a snaží se spolupracovat. Batman tady byl dobře zpracován, inteligentně a taky v boji něco předvedl. Potěšil Shazam!, ten mě bavil asi ze všech nejvíc, asi proto, že je to uvnitř kluk a tak někdy pronese něco vtipného. Boj s Darkseidem ušel. Nebýt toho divného úvodu šel bych na 4 hvězdy. I tak se mi to líbilo a rozhodně doporučuji. :) ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu jsem ještě nečetl, ale inovace v DC vesmíru, které se promíjí i v animovaných filmech jsou ku prospěchu celé věci. War je podívaná nabouchaná od začátku do konce, hrdinové předvedou věsmes svoje profilové dovednosti, padouch udržuje napětí. Darkseid je klasický animovaný padouch a tady to vypadalo jako skutečná moderní válka. Scénář bomba, neustálá akce není na škodu, divák má o to víc příležitost vnímat všechno co se děje mimo boj. Shazam je skvělej, mohli tam ale klidně dát i Aquamana, ale to možná příště. Hvězdičku navíc za představení Cyborga ***** ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)
  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)

Reklama

Reklama