Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (87)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všichni ji kritizují, ale distanční výuka má i nějaké výhody. Třeba to, že děti nemohou učitele roztrhat na kusy a skákat přes jeho střeva jak přes švihadlo.. Úvodní vegetariánské titulky odstartují proces, při kterém žáci zavádějí v učitelském sboru exkluzi a vy při něm spíš než nějaké šťavnaté gore očekávejte ne úplně pitomý humor. A až uvidíte plameny ohně v zrcadlových brýlích, budete muset uznat, že jeho lídrem je psychopatický tělocvikář v podání Rainna Wilsona. „Nap time, motherfuckers!“ ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie od scenáristů hororových sérií "Saw" a "Insidious" a televizního komediálního hitu "Glee" o základce, kde se děti promění v krvelačná monstra, a do toho kupa známých tváří z populárních filmů a seriálů. Zdánlivě ideální recept na dokonalý film se bohužel v praxi proměňuje do tuctového a paradoxně neosobitého produktu. Z každé minuty snímku trčí okatý konstrukt a snaha rádoby nekonformitu, protože tu učitelé masakrují děti, ale při tom je vše vedené v rovině maximální přístupnosti, předvídatelnosti a unylosti. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to vůbec špatné. Mělo to zajímavý nápad. Jako klasický zombie horor to mělo šanci fungovat. Jako komedie to ale pokulhávalo a to hodně. Nějaký lepší vtip se tam hledal hodně těžko. Taky si trochu musím stěžovat na zdlouhavost a natahování nudných scén. Dal bych přednost tomu, aby tam narvali více akce. A taky bych se určitě tak nedržel při zemi při masakrování děcek. I když ono to asi nebude zrovna korektní ve americkém filmu brutálně zabíjet děcka ve velkém :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono natočené to není vůbec špatně a obsazení s Woodem a Alison Pill mě také bavilo. Stejně tak oceňuji celkem vydařené gore, ačkoliv ho mohlo být klidně víc. Ale zoufale mě nebavily nakažené děti, jejichž namaskování spočívalo v několika puchýřích a kruzích pod očima. Tady tvůrci hodně zaspali a celý film tak trochu devalvovali. Škoda. Ovšem i tak se jedná o celkem solidní hlínu, která když už nic, tak určitě neurazí. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Cooties ťaží hlavne z čiernohumorných situácií, ktoré boli zvyčajne aj hororovo zakončené. Tiež bolo fajn vysvetlenie pôvodu a biológie toho nebezpečného vírusu, snaha bola. Ale zostalo hlavne iba pri tom humore. Našťastie vďaka tomu, že jednotlivé postavy boli charakterovo rozmanité, o takéto humorné situácie a rôzne šialené absurdnosti nebola núdza. Žiaľ ale práve hlavná postava mi prišla hrozne nevýrazná, a vlastne v takomto duchu bol potom ladený aj celý film. Pár gagov, šialených úletov a trocha slušného gore. Chcelo to však po hororovej stránke pridať paru, hlavnú postavu viac zakčniť, viac krvi, viac tvrdosti a lepšie masky, čiže všetky hororové prvky zdvihnúť aspoň o úroveň vyššie, aby sa divák nielen smial, ale sa aj trošku bál. Celkovo sa však na film dalo pozerať bez väčších problémov a hlavne bez nudy, dokonca sa niekedy dalo aj zasmiať, takže hodnotím ako čistý priemer. 60/100 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Po titulcích následuje ještě krátká potitulková scéna se školníkem. (cze.Oi)
  • I přesto, že Miles Elliot hrál postavu jménem „Dink“ a je tak napsaný i v titulcích, nikdo ve filmu ho nenazval jeho jménem. (Polgedney)

Reklama

Reklama