Reklama

Reklama

Penny Dreadful

(seriál)
  • USA Penny Dreadful
Trailer 1
USA / Velká Británie / Irsko, (2014–2016), 25 h 21 min (Minutáž: 47–60 min)

Tvůrci:

John Logan

Hrají:

Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Rory Kinnear, Billie Piper, Harry Treadaway, Reeve Carney, Helen McCrory, Danny Sapani, Alun Armstrong, Stephen Lord (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(27)

Výpravné seriálové zpracování původně hrůzostrašných povídek vydávaných v Londýně na začátku 19. století, jimž dal název fakt, že výtisk stál právě jednu penny. Týden co týden čekali dychtiví čtenáři převážně z řad chudiny na známé hororové postavy v podobě Frankensteina, Doriana Graye nebo hrdinů z románu Drákula. Všechny nestvůry jsou zasazeny do temného viktoriánského Londýna a kromě krásně strašidelného původního příběhu nabízí jejich seriálové zpracování i kvalitní dramatickou podívanou. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Chaval

Chaval (hodnocení, recenze)

Poradíte mi někdo prosím, kde to "sehnat" ? .. pověřil jsem už dva lidi, ale ani jeden to nikde nesehnal :( Jsem zoufalej..

na příspěvěk reagoval pajabuska, Perverz

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

KevSpa

nene, neblinkal :) popravdě mi to zas tak hnusné nepřišlo, nic co bych už dřív neviděl jinde (AHS, CSI a různé filmové horory :) )

na příspěvěk reagoval KevSpa

cinnamongirl

cinnamongirl (hodnocení, recenze)

Redi

Aha, ze všech dvojsmyslů a sarkastických poznámek už nedokážu určit, co je co.. :) Úspěšně totiž prokrastinuju (za týden mám státnice) a taky spamuju, tak se omlouvám, pokud to vypadalo nějak útočně.. :D

cinnamongirl

cinnamongirl (hodnocení, recenze)

Radush

Před pár desítkami minut se mi to hodnocení zpřístupnilo, že ty máš známosti někde na vyšších místech :D? Zatím jsem dala 4, uvidíme, jestli to bude stoupat, nebo klesat (doufám v to první) :) 

na příspěvěk reagoval feryk, ctirlistek

cinnamongirl

cinnamongirl (hodnocení, recenze)

Radush

No jo prosímtě, já hodnotím už po prvním dílu a aspoň si postupem času můžu porovnávat proměnlivost vkusu :P :D

na příspěvěk reagoval Radush

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Seriál Penny Dreadful se vrací

Seriál Penny Dreadful se vrací

04.11.2018

Po překvapivém zrušení před dvěma lety se populární seriál Penny Dreadful vrací zpátky k životu. Alespoň částečně. Stanice Showtime totiž oznámila chystaný spin-off s podtitulem Penny Dreadful: City… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama