Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu vycházeli ze základního předpokladu: modelka=hloupá žena. Na tom je postavena kostra tohoto jednoduchého a plytkého filmu. Naprosto se neorientuji ve světě modelingu, záměrně neznám prakticky žádné modelky ani celebrity. Vycházím však z vlastní zkušenosti, že vztah krásná žena=hloupá žena neplatí. Pokud divák tuto rovnici přesto přijme, může sledovat ubohoučký sled rádobyvtipných výroků, reakcí a komentářů prostinkých krásek. Těm „zdatně“ sekundují lidé okolo. Zejména dvojice přihřátých maskérů, kde zejména samotný duchovní otec díla megatlustý Magnusek působí nesmírně trapně. Zvláště v slušné společnosti nepublikovatelném proslovu o šampónu… Je zajímavé, že pro své vesměs sračkoidní projekty dokáže tento prznitel české kultury nalézt vždy alespoň nějaké výborné či alespoň dobré herce. Ti se zřejmě s vidinou honoráře nestydí zahodit se v takových slátaninách. Tentokrát se mu podařilo ulovit Štěpničku (co by na to řekla máma), Rázlovou, Steimarovou (její předci se mohou začít otáčet v hrobě) a Krause. Příběh ve filmu je naprosto slabomyslný, scénář ubohý, zvuk příšerný, kamera podprůměrná, titulky nečitelné, písničky vlezlé…. A tak jedinou devizou tohoto zbytečného filmu jsou krásné ženy, za které se zavřením obou očí uvolňuji do oběhu 1 hvězdu. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady Maghnusek opravdu přestřelil. Docela se mi dobře dívá na Nikol Moravcovou, V Peřině mně s ní bavilo a tak jsem si říkal, že tohle nemůže být tak hrozné jak je to zde hodnoceno. Tak ano, je. Tomáše Magnuska jsem vždycky bral jako Karla Peterku a jeho Šlágr TV. V podstatě se jedná o čirou hrůzu, ale kupodivu tato hrůza nějakým záhadným způsobem vyplnila díru na trhu a je zábavou pro seniory (kterých je čím dál více). Magnusek si zase místo obskurních bandů točil ty svoje nazvěme to sociální dramata a komedie, přičemž sympaticky často sáhl po hercích a herečkách, jejich hvězdy  nějak výrazněji naposledy zablikaly mnohdy před listopadem 1989. Některé z jeho filmů jsou slabší, některým k normálnosti chybí už jen kousíček, ale Modelky s.r.o. jsou úlet co se nepovedl. Sorry jako. Tupé, trapné, sprosté, debilní. - ODPAD ()

Reklama

DaveSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Třičtvrtě hodiny jsem na to nechápavě zíral, než mi došlo, že lepší už to asi nebude a nas.anej jsem to radsi vypnul. Nečekal jsem moc, ale říkal jsem si, že to třeba zachrání pěkný ženský...Nezachránily. Na tu hromadu nehereckejch kopyt se vážně nedá dívat. Zkrátka de.ilnější film už jsem sakra dlouho neviděl. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Magnusek prostě není Fellini. Myslím, že takové ambice ani nemá, což i v nějakém rozhovoru řekl. Kopat do něj je strašně jednoduché a svými filmy tomu nahrává. Jo, jeho filmy nejsou vrchol kinematografie. Pokaždé jsem překvapená, jak se mu podaří ukecat takové herecké osobnosti (zde Rázlová, Steimarová). Film je to slabý, zápletka nudná. Přesto dávám aspoň dvě hvězdičky, protože jsem to dokázala dokoukat do konce a pár scén vtipných bylo. Howgh. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Troškoidní snímek sestává z krátkých scének, z nichž některé mají vtipnou pointu, jiné ji mají hloupou a další jsou bez pointy. 1) 30letý Tomáš Magnusek očividně spoléhá na atraktivitu prostředí, známé postavy v cameo rolích, vtipkování na úrovni čtvrté cenové skupiny (lihovinový výčep - poznámka pro ty mladší, kteří nepamatují rozdělení restaurací do kategorií) a na pěkné tváře._____ 2) A vskutku. Je tu 31letý Martin Kraus (Tomáš), 35letý Martin Písařík (hloupý fotbalista Mirek), 41letý Lumír Olšovský (fotbalista Rosťa)._____ 3) Aby zasáhl co největší spektrum diváků, používá film typická klišé o hloupých modelkách, které chodí s neméně hloupými fotbalisty za němého přihlížení homosexuálních párů. Do role jednoho z gayů se pasoval i sám Mistr._____ 4) Všiml jsem si i špatně namixovaného zvuku._____ 5) Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu, praví vizážista Patrik (Magnusek) a s tímto příslibem na dobrou noc se s vámi, milé děti, loučím. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama