Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Patrně nejstrašnější dabingový výron všech dob. Cassandra v originále totiž nehovoří stylem zlitého retarda, takže děkujeme, Kořínkovic obludko. Film sám o sobě není žádný majstrštyk, důvody, proč jsme naň hleděli my, slušní lidé, a s námi i několik neslušných nelidí, tedy žen, se dají obejít za pomoci následujícího postupu: spusťte své Atari - po hodinové čekačce na naběhnutí strojovny klikněte na ikonku internátu - do obdélníčku Vašeho Seznamu napište (hned poté, co dojucháte nad obrázkem pejska v krkolomné pozici) google obrázky - i tam Vaše oko vyslídí ten správný plac pro vtlační písmen. Po naťukání Cassandra Peterson naked již nemáte důvod čučet na biják. Přeji příjemné chvíle s hairy girl. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jsem moc rád že jsem Elvíru mohl poznat. Je to unikátní postava, Cassandra Peterson jí hrála v době, kdy ženské komičky byly považovány za vtipné, jen když měli nějakou vadu na kráse, takže byla unikátní a takovou ženskou postavu v té době, mezi kolegama v televizi, nebo ve filmech prostě nevidíme. Mohlo to být hororovější a efekty mohly být lepší, ale samo o sobě je to zábavný film a ono to i stačí. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je to šílené. Má to šílenou hlavní postavu, která vypadá jako něco mezi pornohvězdou a členkou rodiny Addamsových a bylo to natočeno v osmdesátých letech. Co víc si může člověk přát? Snad jedině odpočinutou bránici, protože ta chudinka v klidu nezůstane. Už jenom ta cesta, kdy si Elvíra jede pro dědictví, stojí opravdu za to a její setrvání ve městě je pak bláznivý kolotoč, který vám nedá vydechnout. V osmdesátých letech se prostě točily samé perličky. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Příšerná kravina, ale tak zábavná, že se nedá jinak, než dát o nějakou tu hvězdu víc, než by si možná zasloužilo. Pohled na Elvířin výstřih dokáže předstihnout i pohled do západu slunce na pláži v Honolulu, nehledě na to, že vyjde levněji. K dokonalosti vyšperkované auto, pudl anarchista, a další skvělé doplňky udolají i občasná hluchá místa a dá se přežít hnusný a nechutný dabing Lenky Kořínkové. Ale je třeba varovat, že film ocení spíše heterosexuální chlapci. Památná věta: Kdybych chtěla znát tvůj názor, tak ho z tebe vymlátím. Mám dojem, že tuhle větu někdo pak ještě někde použil... ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Elvíra není v žádném případě dáma v nesnázích, která potřebuje zachránit od hlavního svalovce. Kašle na předsudky a ležérně převálcuje každého mravokárce, a to sakra stylově! Scénář je tak trochu (alespoň doufám) parodií na tradiční hororové zápletky, ale to je vyváženo božími hláškami a samotnou nezapomenutelnou Cassandrou Peterson. Nevystraší, ale rozhodně pobaví. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

  • Prezident NBC Brandon Tartikoff chtěl natočit sitcom o Elvíře, ale Cassandra Peterson (Elvíra) chtěla, aby se postava objevila na velkém plátně ještě předtím, než se objeví v dalším týdenním seriálu. Obrovský úspěch filmu Pee-Weeho velké dobrodružství (1985) přesvědčil Tartikoffa a jeho kolegy z NBC, aby film financovali. (noelcoward73)
  • Pravou rukou a dublérkou Cassandry Peterson (Elvíra) pro tento film byla Susan McNabb, která byla později považována za sestru Cassandry na stovkách Elviriných veřejných vystoupení. McNabb odešla do důchodu v roce 2005 po téměř 20 letech jako osobní asistentka Peterson. (noelcoward73)

Reklama

Reklama