Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, fakt to nebylo nijak zásadně dobrý, ani zajímavý. Dobrej je tam snad je ten záporák, kterýmu role sedí, protože je to takovej správnej hnusák, kterej to má napsaný na čele, že takový role musí hrát. Pak je vcelku zajímavý, že hlavní hrdina jezdí ve staré Felicii Pick-up, no a tam to tak nějak končí všechno. Už mě moc nenapadá, co kladnýho bych tam ještě našel, aby to bylo alespoň schopný dostat se na průměr. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zo scenára sa dalo s kľudom vypustiť hneď niekoľko nie úplne potrebných aspektov. Oveľa lepší bol film, keď boli na scéne James Franco s Kate Hudson. Aj keď mne na druh takého filmu prišli až celkom príliš hviezdni, s nimi film nabral spád udalostí, čo bolo podporené kvalitnou réžiou. Tento snímok je ukážkou dobrého filmového rozprávania, ktoré dokazuje, že aj bez prílišnej akcie to tiež ide a že aj takýto smer vie zanechať dobrý filmový zážitok. Jedny prachy a niekoľko záujemcov. Tak v prvom polčase, to sa nič moc nedeje a chýba napätie a viac zvratov, druhá polovica je lepšia a akcia v starom dome je solídna, tiež slušná hudba a námet možno oceniť. V druhej polovici začne dej naberať na obrátkach, nebude núdza o napínavé a drastické scény. Inak celkovo ľahký nadpriemer. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Člověku, který jezdí po Londýně felicií pick-up, nelze těch 220 tisíc liber nepřát.. Nikterak objevný thriller s poněkud prostoduchým scénářem, zanedbatelnou porcí napětí a násilným Home Alone finišem, který nepatrně vylepší reputaci a přinese i poznání, že londýnští gangsteři tvrdosti Harryho a Marva rozhodně nedosahují.. James Franco nepředvedl nic, Kate Hudson aspoň ukázala zadek.. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

klasická ale jednoduchá gangsterka alá : dej sem ty prachy.Ústřední motiv scénáře.Většinou ,když je něčeho (krve,lítaček,rozbitých aut apod) odcházím z bia anebo dvd házím do koše.Tady tomu dost přidal na uměleckém dojmu Franco a klidná síla Wilkinsona.Technicky to nebylo nijak dokonalé hlavně otravný filtr na kameře.Ale jo dalo se a doporučuju ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemný nespěchající thriller z hustou a temnou atmosférou. Takovéto snímky z důrazem na nenáročný příběh než na akci mají přeci jen něco do sobe. Divák se daleko více dokáže vcítit do situace hlavních postav a mnohem více posoudit jejich konání. Tady jde o rozhodnutí velmi zásadní a myslím, že v tomto případě by asi nikdo nekonal jinak. Jenomže život není peříčko a tak důsledky samozřejmě mohou být fatální. Tento snímek je ukázkou dobrého filmového vyprávění, které dokazuje, že i bez přílišné akce to také jde a že i takovýto směr umí zanechat dobrý filmový zážitek. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama