Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (331)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Znovu rolička Bílé. Nová a pamětihodná postava "doktorky profesorky kandidátky věd" (skvělá Bebarová). Samotná myšlenka provdání se do dobré rodiny a vlastně prozření holek (těch mladých), co si to pověsily na krk za lemply, nebyla marná... Mínusy: ...ale moc plytká. Výlet do Turecka působil jen jako video z výletu štábu, nikoli jako součást filmu. A ještě nijak zvlášť vtipné video. Celkově nejslabší díl série. Hodnocení: 24%. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co? Pojďme se všichni ojet navzájem. Můžeme si u toho pustit třeba Babovřesky 3. Anální otvor má každý a dobrých lidí se vejde... . -100% (přetékající SEPTIK českého krále antikinematografie Zdeňka "Hovňáka" Trošky). PS1: Co vy jste za lidi, kterým se to líbí? Jste skuteční? Uvědomujete si svou existenci? Máte přece humanoidní základ ne? PS2: Pejsek byl katolík - zemřel. Troška nebyl katolík a také jednou zemře, tedy jako tvůrce... . PS3: Plesnivé babky u moře, naprcané slepice v dědině, č*rák se štábem přímo za kamerou ve filmu...ach. ()

Reklama

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí díl Blbovřesků mi přivodil depresi a přinutil mě pochybovat, proč vlastně sleduji filmy. Poslouchat dvě hodiny žvatlání postav bez zjevné příčiny a důsledku je nadlidský výkon. Po půl hodině jsem zbytek přeskákal. Cítím, že mi odumřelo mnoho mozkových buněk a má paměť je navždy poznamenána. Panenko Maria Podsrpenská, vidíš to? ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška je rozporuplná postavička československej filmovej tvorby. Režisér, ktorý má svoj charakteristický rukopis, ktorý však mnohým filmovým kritikom nesmierne vadí, ale na druhej strane si získal pomerne výrazné sympatie bežného, jednoduchého diváka. Ja som k jeho tvorbe hodne zhovievavý, nezatracujem jeho snímky, vždy sa snažím im dať šancu a v kľude si ich pozriem. Väčšinou však zostanem sklamaný. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Babovřesky", ktorý pán Troška natočil v roku 2013. Nebol som len sklamaný, ale doslova som bol znechutený z tých trapností, ktoré som tam videl. Bol to odpad! No a ja blázon, som si potom pozrel aj voľné pokračovanie, i keď som vedel, že "Babovřesky 2" budú taký istý odpad! Ale aby toho nebolo málo, tak som sa prinútil kuknúť na "Babovřesky 3", ktoré boli natočené v roku 2015. Asi tušíte, čo teraz napíšem. Áno, veru tak, bol to tiež filmový odpad! ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

..."se socialismem jsme už PROZATÍM skoncovali" - bomba!...dialog Kikinčuka, kdy při mytí podlahy nabádá svoji dceru, aby neposlouchala budovatelské písně, je geniální i Kikinčukem geniálně zahraný. Babička "trampolína" dostala zbytečně velký prostor a je nesnesitelná. Mamma Roma la Latrína (a její kámošky) opět na scéně a opět úděs a utrpení. Troškovy luxusní ex- a interiéry znovu září na úkor lidovosti. Jako dítě klasické socialistické vesnice, jejíž lidovost a nenapodobitelná atmosféra jsou navždy ztraceny, si na současné vesnice = sterilní polomrtvé skanzeny příliš nepotrpím - ale ve filmu pro oko, budiž. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)
  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama