Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Popravdě ? Ve chvíli, kdy jsem poprvé zahlédl obsazení a námět, v duchu jsem se tvůrcům od srdce vysmál.. Nakonec to ovšem není takové utrpení, ba naopak. Kýčovitých momentů se sice najde vícero, ale tomu se asi vyhnout ani nešlo a nutno říct, že chlapci na stará kolena vytřískali z potencionálního p*ůseru maximum. Když jsme mohli "přehnané moralizování" odpustit Rockymu, nevidím důvod, proč bychom nemohli z nostalgie přimhouřit oči i tentokrát a užít si tuhle odpočinkovou jednohubku - 70%. PS: Hart svého černocha trošku přehrával ;) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočená sportovní komedie Sylvester "Rocky" Stallone si to po letech konečně v ringu rozdá s Robertem "Zuřícím býkem" De Nirem . Ačkoli jde Robert poslední dobou z jednoho béčka do druhého, tak tímto filmem snad tu poslední hrstku fanoušků, která mu zbyla, zaujme. Oba už sice nejsou žádní mladíci a je na nich vidět, kdo má jasně navrch, přesto však dokáže tento film zaujmout kromě závěrečného boxu také typickými rodinnými problémy a vůbec omáčkou okolo přípravy na box. Někdo si prostě řekl, že vidět tyhle dva pohromadě by bylo fajn a měl pravdu. Sly je pořád borec, Robert neotřelý sympaťák, Peter Segal pořád umí natočit svižné filmy a Kevin Hart tak skvěle hláškuje, že se občas opravdu od srdce zasmějete. Celkově se však jedná o žánrově vymezený film a nefandy těchto hereckých ikon nechá snímek zřejmě chladnými, tady hraje prim nostalgie a odkazy na jejich starší filmy, které je proslavily...70%...[10.1.2013_Cinestar_Černý most] ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ako ukecaný černošký side-kick je tak pekelne neznesiteľný, ako žiadny iný ukecaný černošký side-kick pred ním. Ale mimo neho je Grudge Match síce klišoidnou, ale vtipnou, dobre vyváženou a silne feel-good oddychovkou, ktorá vás dokonca (možno) aj dojme. A to je tak všetko čo si z nej pamätám, za čo jej dva týždne po zhliadnutí znižujem hodnotenie na silné tri. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

K tomu, abyste viděli mlátit do sebe dva dědky, stačí v pátek navštívit místní sokolovnu a vsadit si na toho bez hole. Tohle je ovšem trochu jiná záležitost - jednak je tu dědek s tělem třicetiletého učitele tělocviku, který má problém s erekcí, potom je tu dědek, kterého uvidíte rádi v čemkoli, i v sexuálních kolasech. Pro ty, co mě do teď nechápou to shrnu: Pro toho, kdo má rád filmy, je to krásná nostalgie a milé pohlazení po vlasech, jako od staršího pána ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se Vám splní jeden dost nemožný sen, který byste se ani za dvacet let nehodlali vyslovit, natož pak ho vůbec vidět, jako se mi vlastně stalo skutečností, když jsem před nedávnem šel do kina. A dopadlo to přesně tak, jak jsem si představoval a jak jsem sám chtěl. Zuřící býk se potkal s Rocky v ringu a vzešla z toho naprosto boží komedie se vším všudy. Kdo by to vlastně čekal, že se tyhle dva pardálové spolu sejdou. To, že z toho vyjde komedie snad nikomu ani jasnější být nemohlo. A pokud někdo očekával něco jinýho, měl by se jít vyplácat na cecek Roberta DeNira. V tu chvíli, kdy se Robert DeNiro postavil Slyovi v ringu, tak mi bylo jasný, kdo bude mít na vrh. Postava je postava, ale film je film a tady musím říct, že tvůrci odvedli naprosto skvělou práci. Udělali z toho přesně to, co z toho mělo být. Časem ošlehaný příběh života, který stojí za to odvyprávět, třeba i několikrát za život. Krásné splnění jednoho malého snu. Kdo by kdy čekal, že se takové legendy sejdou ve filmu...a že se sejdou v boxérském ringu? To už mohl tušit snad jenom blázen. Podle mě tady prostě každý filmový nadšenec musí skákat radostí. Jo a mimochodem...Alan Arkin tady předvedl něco, na co jakživ nezapomenu. Tolik hlášek pro jednu postavu? S tím jsem se dlouho nesetkal. Klobouk dolů! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Ve filmu se objeví i legenda boxu Roy Jones Junior. (The Viper)
  • V jedné z filmových scén Razor (Sylvester Stallone) a Kid (Robert De Niro) hostují na MMA zápase a Razor po hádce knokautuje jednoho z MMA bojovníků. Jedná se o skutečného MMA fightera Chaela Sonnena. (Punisher)
  • Když se Razor (Sylvester Stallone) prochází se Sally (Kim Basinger) v parku, lze spatřit, že v jednom záběru projdou okolo stromu. V dalším záběru projdou znovu okolo toho stejného stromu, který pak zmizí a místo něj se objevuje sloup lampy. Poté pár prochází opět kolem stromu a z dalšího záběru je opět vidět lampa. (ELBobes)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno