Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla snad nejvydařenejší chlapácká odysea do starých dobrých časů i když zůstala v dnešní době. Boby a Sly v posledních letech ztvárnili tu hůř, tu líp leckteré postavy, ale Razo a Billy patří k těm absolutně nejlepším. U Slye si dokonce myslím, že se jedná z hlediska hereckého projevu o jeho nejvydařenější roli. Nikdy bych neřek, že tyhle dva ještě uvidím ringu a co víc, nikdy bych neřek, že když je v tom ringu při jejich věku uvidím, že mně to nebude připadat trapný, ale stalo se. Hrozně se mě líbila ta astmoféra, kterou navozovala vyzrálost všech postav, který si už v životě prošli vším, dialogy ze kterých mluvila obyčejná lidská zkušenost, ale ve kterých nechyběl nadhled a vtip. Taky se mě líbila Kim Basinger, dokonce snad víc než v době kdy jako mladá sexbomba oslovovala ve svých snech většinu pánských obyvatel naší planety. I ten propletenec, který mezi sebou hlavní postavy měly, jsem s přehledem adoptoval. Na tomhle filmu je neobyčejná právě ta přirozeně lidská obyčejnost s jakou je film vyprávěn. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná nostalgická jednohubka, které jdou Slyovi v poslední době zatraceně dobře od ruky. Místy se zde sice sází až příliš na rodinný humor a ty několikrát omletá moudra si mohli tvůrci klidně odpustit. I když na druhou stranu chápu, že to bez nich asi ani nešlo. Jinak to ale hodně příjemně odsýpá, zábavné scénky většinou opravdu hodně pobaví a i ta dramatická linka vlastně docela funguje. Herecky to navíc nemohlo být více sehranější, Stallone i De Niro si svůj návrat do boxerských rukavic strašně užívají a záda jim navíc kryje výborný Alan Arkin v té největší hláškařské pohotovosti. Jen ten Kevin Hart zde byl chvílemi až příliš otravný. Pro fanoušky Rockyho a jeho zuřícího kolegy naprostá povinnost. Jo a závěrečné cameo nemá chybu. 70% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Rocky Balbula vs Zuřící.......no zuřící, on je to spíš nerudný býk, takže znova Rocky Bulba vs nerudný, uražený a značně agresivní Býk. Býk chce všem dokázat, že je nejlepší a že Bulbu pošle jednou ranou k zemi. Bulbovi je to jedno, krade železo a dělá z toho divný věci a chodí do domova důchodců, navštěvovat nejmrzutějšího trenéra na světě. Do toho všeho se ještě objevuje syn a syn syna, sexy babička a divnej manažér. Býk i Bulba milují sexy babičku a chtějí si rozbít hubu takže na legraci je zaděláno. Takže hodinu a třicet minut sledujeme, jak se Bulba a Býk navzájem šikanují a celé město má z toho prdel, aby si ve zbylých dvaceti minutách, dali surově po hubě. Tomuhle filmu sem moc nevěřil, přeci jenom komediální fekálník Segal má osobitý fekální humor a do toho ještě to mělo mít chlapáckou bitku. Takže panovala velká nedůvěra a navíc jestli na to někteří herci ještě mají, jít do ringu a nechat se tam seřezat. No naštěstí to dopadlo výborně, a je fajn, že to tak dopadlo, pač když se kouknu na ty výborné herce, tak by byla škoda kdyby to dopadlo špatně. A bylo docela těžké někomu fandit, on jak Bulba tak i Býk mají něco do sebe, ale ke konci sem rozhodl pro Býka. Býk na rozdíl od Bulby, se nebojí ve svých filmech hrát šílence, magory, zlý zmrdy a nebojí se ani ve svých filmech umřít. Za to Bulba ve všech svých filmech, vyhraje, zvítězí a nebo to skončí prostě dobře a ani jednou nehrál zlého šílence, posedlého zabíjením a lepením si cizích ksichtů na ten svůj. Takže De Niro. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit snůšky patosu a klišé podobnou rétorikou, kterou jsem zaregistroval v dialozích zde slyšených, pak bych musel prohlásit, že mám dokonale sladkobolně nakopanou prdel. Ehm, tedy jasně, i já překvapivě vím, že většina zvedaných pneumatik, tahaných trucků, švihadel s kloboučkem a naslouchadly byly nakonec jen vzpomínky na doby, kdy inkriminovaným borcům ještě vše drželo na svém místě, a že šlo o to, udělat si ze sebe hřbitovní hlínu... to já všechno vím, soudruzi, ale je vám snad jasný, že pokud nám budou druhej den po takovým výcviku padat na huby, že plnění plánu pude kam??? No, pude do prdele!!! Takže je třeba myslet trochu politicky a netlačit tak vehementně na pilu, protože pak už není jisté, kdy se ještě mám De Nirovým kozám smát, a kdy je právě vyráběno morální poselství napříč čtyřmi degeneracemi. Ty degenerace myslím doslova, neboť pokud by nebyl mladej, přemoudřelej harant členem blicího trojbobu, pak bych urval hvězdu dolů i za těch jeho pár nablblých replik... tyhle Mekkulky a Denisy postrachy okolí, ty, my u nás žerem! U svaté Sylvestrovy prostaty, je to tak. Ovšem jinak je to zábava veliká a já přemýšlím, zda bych neměl začít s terapií za pomoci koňských chcanek, neboť trenérský geront vypadal ve finále mnohem lépe, než krvavé transky v ringu... nic proti vám, hoši. Tak trochu se bojím, co bude za pár let, takové frajery nemůžou nahradit v současnosti protěžované homoklony... ach ta prokletá nostalgie, už zase brečím jak macarát. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný film. De Niro mi sice nepřišel jako vhodný soupeř pro Stalloneho ( Rozdíl postavy, fyzičky, věku je podstatně dost rozdílný), ale dáse přihmouřit oko. Celé se to nese v zábavném tempu, příběh je zajímavý, hlášky dle mého postrádaly náboj, spíše jsem se usmíval než smál a závěrečný souboj měl srdce. 75% Zhlédnutí nelituji. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Keď sa Sally (Kim Basinger) rozpráva s Razorom (Sylvester Stallone) pri jeho dome, nepatrične sa mení panoráma za jej chrbtom, objavuje sa a znovu mizne idúci vlak v pozadí. (Laslo)
  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)
  • Když se Razor (Sylvester Stallone) prochází se Sally (Kim Basinger) v parku, lze spatřit, že v jednom záběru projdou okolo stromu. V dalším záběru projdou znovu okolo toho stejného stromu, který pak zmizí a místo něj se objevuje sloup lampy. Poté pár prochází opět kolem stromu a z dalšího záběru je opět vidět lampa. (ELBobes)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno