Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu…..úlet, šílenost, nekorektnost. Už jenom ta základní linie: Invaze mimozemšťanů v městečku, kde spolu na jedné kupě žijí lidé, zombie a upíři. Tady už stačí nebýt úplný Olmer a jackpot je na dosah. Takže emzácká chapadla, sání krve, svačinky z mozků, boj o holé bytí a taky o klíny atraktivních spolužaček. Jak už jsem se zmínil, podobné nevážné záležitosti miluji, každopádně v případě Hříček přírody bych se nebál ještě víc přitlačit na motorovou pilu a to jak v případě gore akce, vtipu i fuckování dobrých mravů. Tohle je myslím ten důvod, proč se o Pickeringových „příšerkách“ moc neví, protože jinak to není špatná krvina. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Mohla to být celkem slušná podívaná, plná vyhřezlých střev, krev-sajících pičusů, vlkodlaků a ufonů, kdyby si to nevzal do rukou Robertek a neudělal z toho napůl vyblitou teens Potterovinu, která u mě místo smíchu vyvolávala akorát tak pocit trapnosti. Je to naprostý opak Scouts guide to the zombie apocalypse, která aspoň stála za to. Od odpadu to zachránila akorát závěrečná scéna s ufonem, jinak to bylo zábavné asi jako prasklý žaludeční vřed a hororové jako příloha Rytmu života. To měli fakt radši zavolat Saulovi. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Americké ztřeštěné komedie se zombie námětem se někdy podaří jako v případě filmu skautův průvodce zombie apokalypsou,ale tady to tvůrci trochu přepálili.Už herecké obsazení je velmi slabé,v zásadě tam nehraje nikdo známý a ten,kdo tam hraje,ten hraje pěkně špatně a nedůvěryhodně.Samotní zombíci a k tomu i upíři a mimozemštani byli docela dobří.Někdy mě štvaly hlášky,které se do těch momentů prostě nehodily.A když si vzpomenu na příběh,tak to už radši s recenzí skončím.Spíše podprůměr.Hodnocení:50% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ve Válce světů se Stmívá k Zombie apokalypse. Rádoby vtipný béčko, který vtipný není. Rádoby super nápad, kterej je splácanou kravinou s ještě debilnější pointou. Teenage romantika všedního dne. Homoupírská zombie sračka. Jedinou hvězdu, kterou jsem ochotnej tomu vpálit je za nerd zombíka, kterej leze za světýlkem po skříni. Nejde nesrovnat se Skautíky. Kvalitativně úplně jinde. Slaboučkých 20% P.s.: vybuchující upíří ? dafuq ?!? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škoda že Robbie Pickering zbytečně míchal žánry a celou první hodinu je film vlastně parodie na pubertální filmy a seriály jako Beverly Hills a podobné, jen šmrnclé hororem který se bohužel rozjede až v poslední půl hodině.Paradoxně pro mě film fungoval i jako parodie na sociální drama tak i jako parodie na horor.Kdyby režisér tuhle notu líp vyvážil a nenechal hodně času Upíry, Vlkodlaky a Zombíky jen zbytečně mluvit, setkal by se asi s vlídnějším přijetím diváků.Kdo má ale nakoukáno a nemá v hlavě úplně nasráno, ocení ten koncept a dojde mu, jak to režisér myslel.Freaks of Nature není taková darda jako třeba Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, ale místy to má možná mnohem větší vnitřní obsah a formu.Já se u toho natlemil jako prase a finální řežba je geniální.69%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama