Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Šlo by to udělat ještě mnohem lépe, ale já se rozhodně nenudil. Ani přes očividnou překombinovanost mě to prostě nedokázalo ničím odradit. Kdyby tu šlo dávat půlhvězdy, tak by to bylo za tři a půl, ale třema už bych to neopodstatněně podhodnocoval. "Neviditelnost" byla strašně hustá. Kdo si dá konzervované mozky? ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Americké ztřeštěné komedie se zombie námětem se někdy podaří jako v případě filmu skautův průvodce zombie apokalypsou,ale tady to tvůrci trochu přepálili.Už herecké obsazení je velmi slabé,v zásadě tam nehraje nikdo známý a ten,kdo tam hraje,ten hraje pěkně špatně a nedůvěryhodně.Samotní zombíci a k tomu i upíři a mimozemštani byli docela dobří.Někdy mě štvaly hlášky,které se do těch momentů prostě nehodily.A když si vzpomenu na příběh,tak to už radši s recenzí skončím.Spíše podprůměr.Hodnocení:50% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překombinovaná teen komedie, které sice nelze upřít originalitu (kde jinde najdete pohromadě upíry, zombíky a emzáky), ale celkem padá na žalostném obsazení a po většinu času neskutečně nudí. Párkrát se zasmát lze, ale prasknutí bránice opravdu nelze očekávat. Celé to nakonec dospělo k celkem pěknému závěru. Ujíždíte-li si na béčkových komediích s hororovým nádechem, tak vás má snímek potenciál zabavit. V ostatních případech bych sáhl po něčem jiném. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, doslova. Zombie, upíri, vlkolaci a mimozemšťania sa objavia na plátne. Jediné, čo chýbalo, boli roboty. Teraz by si človek mohol myslieť, že pri kombinácii toľkých ikonických filmových tvorov pohromade by to mohlo byť príliš veľa. Ale nebolo! Film začína rýchlym tempom a divákom sa predstaví svet, kde medzi živými ľuďmi žijú upíri a zombie. Potom sa v jednu osudnú noc objavia mimozemšťania a to naruší rovnováhu sveta a spôsobí, že sa upíri, zombie a ľudia obrátia proti sebe v chaotickom návale násilia. 6/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbina, v první polovině skvěle funguje humor, ve druhé ustoupí do pozadí a je jenom pár vtípků, což je škoda. Nicméně sympatické obsazení, docela povedená akce, fajn kostýmy a finální ojebávka E.T. - Mimozemšťanä se povedla. Však na můj vkus, až moc morálních přednášek, na téma "máš ve mně přítele" a také "jsem děvka" tyhle další, moudra trochu brzdí film. Ale na jedno zkouknutí a když od toho nic nečekáte, tak je celkem v pohodě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)
  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama