Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překombinovaná teen komedie, které sice nelze upřít originalitu (kde jinde najdete pohromadě upíry, zombíky a emzáky), ale celkem padá na žalostném obsazení a po většinu času neskutečně nudí. Párkrát se zasmát lze, ale prasknutí bránice opravdu nelze očekávat. Celé to nakonec dospělo k celkem pěknému závěru. Ujíždíte-li si na béčkových komediích s hororovým nádechem, tak vás má snímek potenciál zabavit. V ostatních případech bych sáhl po něčem jiném. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Chápu, že to bylo dělané zřejmě jako parodie, a ty já opravdu nemám ráda. U tohoto filmu jsem se vůbec nezasmála, příběh nebyl ničím originální, jediné, co se mi na tom všem líbilo byl svět ve kterém žili normální lidé, zombie a upíři dohromady, vlastně film poukazuje na to, jak je důležité se spojit i s těmi, kteří nám připadají odlišní, ale jinak je to šílená blbost! ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nie až tak márny pokus. V malom mestečku žijú bok po boku ľudia, upíri a zombieci. Umelá mierumilovnosť sa naruší vo chvíli keď prídu mimozemšťania. V podstate splnený sen každého geeka sa rozpadáva na nevyužitom potenciále. Vtípky mohli byť viac istrejšie gore viac a celkovo by sa znieslo viac nekorektnosti. Priemerná teen comedy o posmrtnej láske s pár naozaj vtipnými scénami. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hříčky přírody jsou učebnicovým příkladem toho, když se vcelku originální námět během natáčení promění v neuvěřitelnou ptákovinu, která je místy totálně mimo, a to v tom špatném slova smyslu. Svět, v němž vedle sebe žijou na hromádce lidé, upíři a zombie, přičemž se musí najednou vyrovnávat s invazí emzáků, zní zároveň skvěle i šíleně, a je opravdu škoda, že samotné zpracování postrádá na větší dávce humoru, napětí či hororu. Chvílemi mi to svou atmosférou a námětem lehce připomínalo Apokalypsu v Hollywoodu a Strašpytlíka. Řádně peprný slovník a několik relativně vtipných scén (zejména se zombíky) to bohužel ve výsledku z podprůměru nevytáhly. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Za mňa bez váhania plný počet. Plnohodnotná vtipná komédia, s pravým akčným nádychom a zaujímavo vykreslenými postavami. Klasické klišé zakomponované schopne a nevinne. Film som si teda užila od začiatku do konca, a udržal ma v bdelosti. Veľké plus tu rozhodne bol Braun a ZOMBIE. Osobne zrovna týchto nemŕtvych nevyhľadávam, ale keď už, tak toto bolo presne to, čo očakávam. Ďalšie plus za to rodinkárstvo a pazvuky na konci, atď. Bolo ich tak či tak veľa. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama