Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (92)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poněkud nevyvážený crossover o soužití lidí, upírů a zombií v malém americkém městečku. Všechny tři rasy spolu jakž takž vycházejí do chvíle, než se objeví mimozemšťané. Nejprve se navzájem obviňují, kdo mimozemšťany přivolal, následně se pustí do krvavé bitky neznajíce slitování ani s nejbližšími příbuznými a pak je všechny mimozemšťané uvězní. V městečku je totiž továrna, která tak trochu připomene film Křidýlko nebo stehýnko (1976). Produkuje žebírka, do nichž se přidává látka, o niž mají přivandrovalci zájem. Invaze se jistě inspirovala ve Válce světů a Mars útočí!, odhalení pravé podoby emzáků si ale nezadá s Muži v černém. Na položenou otázku, zda Spielberg nebo Giger, je odpověď jasná. Aby toho nebylo málo, do konfliktu se vloží i vlkodlak. A jak se stát před vetřelci neviditelným? Stačí se zcela svléknout! Místy upovídané, občas přisprostlé, nechybí cynický humor - ,Nejradši bych většinu dětí pevně přivázal k jejich skříňkám a pak k nim hodil dynamit. Starý dobrý dynamit. A celou tuhle zasranou školu bych vyhodil do povětří!´, tak pravil učitel. Zábavné je požírání trenéra zombíky, úsměvné jsou rudé exploze nabodnutých upírů. Proč ale Petra, proměněná v upírku, nejprve na světle doutná, následně se však bez problémů pohybuje na slunci, mi zůstalo záhadou. Oddechovka na jedno podívání, během níž si lze několikrát odskočit do ledničky, spíže nebo na toaletu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hříčky přírody jsou učebnicovým příkladem toho, když se vcelku originální námět během natáčení promění v neuvěřitelnou ptákovinu, která je místy totálně mimo, a to v tom špatném slova smyslu. Svět, v němž vedle sebe žijou na hromádce lidé, upíři a zombie, přičemž se musí najednou vyrovnávat s invazí emzáků, zní zároveň skvěle i šíleně, a je opravdu škoda, že samotné zpracování postrádá na větší dávce humoru, napětí či hororu. Chvílemi mi to svou atmosférou a námětem lehce připomínalo Apokalypsu v Hollywoodu a Strašpytlíka. Řádně peprný slovník a několik relativně vtipných scén (zejména se zombíky) to bohužel ve výsledku z podprůměru nevytáhly. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překombinovaná teen komedie, které sice nelze upřít originalitu (kde jinde najdete pohromadě upíry, zombíky a emzáky), ale celkem padá na žalostném obsazení a po většinu času neskutečně nudí. Párkrát se zasmát lze, ale prasknutí bránice opravdu nelze očekávat. Celé to nakonec dospělo k celkem pěknému závěru. Ujíždíte-li si na béčkových komediích s hororovým nádechem, tak vás má snímek potenciál zabavit. V ostatních případech bych sáhl po něčem jiném. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Chápu, že to bylo dělané zřejmě jako parodie, a ty já opravdu nemám ráda. U tohoto filmu jsem se vůbec nezasmála, příběh nebyl ničím originální, jediné, co se mi na tom všem líbilo byl svět ve kterém žili normální lidé, zombie a upíři dohromady, vlastně film poukazuje na to, jak je důležité se spojit i s těmi, kteří nám připadají odlišní, ale jinak je to šílená blbost! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rána z čistého nebe. Nikde o tomhle klenotu ani slovo, přitom je to jedna z nejlepších hororových komedií co jsem kdy viděl. Už fakt, že zde žijí v symbióze lidé, společně s upíry a zombíky, to vás musí trknout, že to nebude jen tak ledajaký film. A to není všechno! Tuhle švédskou trojku navštíví samotní mimozemšťané a rozpoutají peklo na zemi. To ale také není všechno, protože tu je další překvapení. Jaké? Podívejte se a zjistíte to! :-) Parádní film, u kterého jsem se skvěle bavil a můžu jen a jen doporučit. Plus osobní překvapení a to účinkování Mae. Ahh, lépe už to dopadnout nemohlo! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama