Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (911)

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to na hraně, ale za delikátního pana Müllera, který názorně předvádí jediný stoprocentně účinný a správný způsob, jak ve škole jednat s drzými nepřizpůsobivými fakany, tu čtvrtou hvězdu rád udělím. Ohraná zápletka sice nemá co nového nabídnout, ale snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že přesně takový příběh má v dnešní době své opodstatnění, navíc v takhle zábavné a směrem ke zde kritizované mládeži přístupné formě... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je asi nejlepší německá komedie! Elyas M'Barek je ve své roli kriminálníka/učitele vyníkající, opravdu skvělý výkon. Tady vidíme, jak na ty grázly studenty, kteří se nechtějí učit a dělají jenom bordel. No já jsem se u toho filmu nehorázně bavil, od začátku do konce jsem se musel smát. Opravdu nejlepší komedie ze školního prostředí, těším se na pokračování. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komedie za tento rok ... Typickej evropskej humor, na Němce vynikající sympatický herecký výkony, skvělý situace, romantická vložka vyloženě umírněná oproti té komediální, která se prostě nesere s ničím a s nikým, učitelé dostávaj šílenou sadu, spratci dostávaj šílenou sadu, vypovídající, ale ne trapně moralizující ... po všech těch přeromantizovaných USA srajdách a až příliš nevinných Korejských sadách, zlatej střed, kterej mi fakt perfektně sedl a chvílema mi tekly slzy smíchy ... supr!! ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Až nepochopitelně nadhodnocený komediální film, jenž zanechává spíše zahořklý a utrápený výraz než-li úsměv a radost. Žádné herecké představení se zde nekoná a kromě hlavního hrdiny jsou postavy naprosto nesympatické a nezajímavé. Nějaké vtipné náznaky se občas najdou, ale bohužel nejsou ničím originální a spíše jen kopírují. Film lze shrnout jako balast trapných a nevkusných vtípků, pod kterými se skrývá podprůměrný příběh. [25%] ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná blbůstka, která si nehraje na logiku, neztrácí čas vysvětlováním, popř. zbytečnými dějovými spojkami a sype jednu vtipnou scénku za druhou. Scénář sice moc inteligence nepobral, ale v atmosféře pubertální střední školy se demence hravě ztratí, nebo přesněji padne tam jako hrnec na prdel. Je tedy fajn, že se film nesnaží přiblížit realitě a naopak si plně užívá své ujetosti. 7/10 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • V jedné ze scén žáci se Zekim (Elyas M'Barek) dělají při výtvarné výchově "Wholetrain". Wholetrain (2006) je film, ve kterém Elyas M'Barek také ztvárnil hlavního protagonistu. (ČSFD)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Po skončení záverečných titulkov je možné sledovať nevydarené scény. (vander19)

Reklama

Reklama