Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (173)

Olík 

všechny recenze uživatele

Co s láskou?....spíš, co s takovým filmem, jehož cílová skupina je tak striktně limitovaná. Růžovoknihovnové dvourovinné klišostory doplněné o sociální gangsta momenty a věty jenž by se daly tesat do kamene.....no romantika hadr, to si zase v manželství neuspokojené ženštiny popláčou. A konec, ten snad ani nebudu komentovat.....tady teda někdo pěkně ulítnul na jahodovým koktejlu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Roztomile rozjetý slaďák totálně zazdilo klišovité a hlavně děsně nereálně vykonstruované zakončení. To mě nasralo tak, že musím jednu hvězdu srazit. Vizuálně je to hezké, pro všemožné západy slunce a barevné zahrady mám slabost. Problém podobných filmů bývá dvojí obsazení hlavních postav (mladší/starší verze), kdy jedna verze jednoduše totálně zastíní tu druhou, což se stalo i u The Best of Me. Zatímco dvojice Liana Liberato/Luke Bracey vážně neměla chybu a chemie zafungovala skvěle, u Michelle Monaghan a Jamese Marsdena to dost drhlo. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Romantika jak trám. Naprosto rutinní, která nabízí divákovi zhruba vše, co si od tohoto žánru slibuje, a ničím ho nepřekvapí. I když to bych vlastně filmu křivdil, protože konec v celé jeho podobě jsem, přiznávám, nečekal (nejdřív v docela kladném, pak čistě v záporném slova smyslu- totiž to, co přišlo se synovým telefonátem, mě strašně nechtěně rozesmálo aneb pan Dokonalý opravdu se vším všudy). Jo a co se týče castingu, tak zatímco starší Amanda se na svoji mladší verzi docela i podobala, v případě Dawsona to byli dva dost odlišní chlápci. Celkově to vidím na slabší průměr. „Řekneš mi ještě něco jiného?“ – „Můj bratranec si myslí, že ses se mnou posledně snažila mluvit.“ – „Snažila.“ – „Prý jsem to zvoral.“ – „To jo. Ty neumíš moc flirtovat, co?“ – „Asi ne.“ – „A co s tím budeš dělat?“ ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Balancování na hraně klišé a snesitelné romanťárny bylo snesitelné do posledních minut. Bohužel vše zazdily poslední minutý,které s "laskou" udělaly kotrmelce tak nesnesitelné, že čtvrtá prostě není na místě... v neposlední řadě k tomu svoji zásluhou přispěl i hlavní hrdina,který prostě tak blbě čumí,až je nesympaťák.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $26,766,213Tržby Celosvetovo $35,926,213Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,327,010 //počet predaných kusov 92,859Tržby za predaj DVD v USA $7,753,748 //počet predaných kusov 412,462║ taká už klasika z pera Nicholasa Sparksa, ktorá má čo príbehovo ponúknuť, má to zvraty, dramatickosť a iskru, nie je to len umelý romantický slaďák, len je škoda že tieto príbehy nesfilmováva niekto zručnejší, určite by sa z toho dalo viac vyžmýkať, takto to zas len ostalo v rámci už takej zvyklej filmovej etapy u priemeru /55%/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:22:00 můžeme slyšet Amandu (Michelle Monaghan) mluvit o písničce, kterou našla v mládí. I když ale slyšíme slova, její rty se nehýbou. (pityty)

Reklama

Reklama