Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

vteco 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová zámořská komedie, která sází na zvrhlé vtípky a mraky narážek či gagů různé kvality. Vtipné scény střídají ty, které film razantně posílají do šedých průměrů a jestli se někdo těšil na Penny z Teorie velkého třesku, tak bude bohužel zklamán. Jedním z mála pozitiv je zde charisma Kevina Harta, které ale také nemá v oblibě úplně každý. Obyčejná ujetá komedie, při které se pořádně zasmějí snad jen Američané. [45%] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrný podprůměr. Z mého pohledu na tom má obří podíl fakt, že nesnáším ten černošský uřvaný humor, v tomto případě ukázkově reprezentovaný Kevinem Hartem, který nahrazuje chybějící invenci koulejícíma očima a hodně laciným vtipem. Nijak zvlášť neoslovil ani představitel ženicha a konečně ani Penny se ke svému stínu z BBT zdaleka ani nepřiblížila. Pár chvilek pro zasmání se sice našlo a námět celkově skrýval poměrně slušný potenciál, ale ten, jako ve většině zámořských komedií, zůstal nevyužit. 30% ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Obětovali jsme babičku pro dobro věci.." :-D. Famózní komedie v čele se skvělým Kevinem Hartem, já tohohle týpka prostě žeru! Velice chválím scénáristy, kteří dostali tento skvělý originální nápad, se kterým dosud nikdo nepřišel. Tady v té komedii mi sedlo naprosto vše, takhle narámně jsem se už dlouho nenasmál. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak akorát zábavná komedie, která stojí nikoli na chemii hlavní dvojice, ale pouze na charisma Kevina Harta a několika známých ksichtů v rolích vedle. Pokud máte slabost pro něj, není podle mě co řešit, pokud ne a navíc jste znudění vším s nálepkou "comedy" co pochází z US, nemá vůbec smysl pouštět. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno