Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Halóóó ľudia hodnotíte tu komédiu,nie psychologickú drámu.Podľa mňa veľmi slušná zábavná komédia.Ak už máte plnú hlavu starostí a chcete sa odreagovať,táto komédia je ideálna.Vtipná,nenásilná,zábavná a v slabích chvíľkach aj hĺbavá.Ja som sa bavila úžasne aj mozog som vypla úplne,doslova som zrelaxovala,však o tom komédia je.Námet dokonalý,poznám toľko nespoločenských samotárov,alebo ľudí obklopených nekomunikatívnymi individuami,že si viem živo predstaviť zabehnutie dokonalého svedka v praxi :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu filmu jsem nabyl dojmu, že půjde o úplnou kravinu, a v podstatě jsem se nemýlil. Byla to taková ta jednoduchá blbůstka, u níž se vřele doporučuje dát většině mozkových buněk volno, protože se nedá očekávat děj, který by na diváka kladl vyšší nároky. Aby nedošlo k omylu, já takové snímky nezavrhuji, protože pomáhají krátit dlouhou chvíli u nudných (ale nutných) domácích prací, a z tohoto hlediska bych mohl filmu napařit s klidem i tři hvězdičky, ale to by na mě tvůrci nesměli zkoušet morálně působit a hrát na city, zato by museli víc popracovat na humoru, který byl sice místy docela vydařený, ale často se utápěl v trapnosti. / Poučení: Pokud žiješ ve Spojených státech, buď společenský. Až se budeš chtít oženit, bude se ti to hodit. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Obětovali jsme babičku pro dobro věci.." :-D. Famózní komedie v čele se skvělým Kevinem Hartem, já tohohle týpka prostě žeru! Velice chválím scénáristy, kteří dostali tento skvělý originální nápad, se kterým dosud nikdo nepřišel. Tady v té komedii mi sedlo naprosto vše, takhle narámně jsem se už dlouho nenasmál. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak akorát zábavná komedie, která stojí nikoli na chemii hlavní dvojice, ale pouze na charisma Kevina Harta a několika známých ksichtů v rolích vedle. Pokud máte slabost pro něj, není podle mě co řešit, pokud ne a navíc jste znudění vším s nálepkou "comedy" co pochází z US, nemá vůbec smysl pouštět. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama