Reklama

Reklama

VOD (1)

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ouwen

Akčním scénám ve dvojce předchází povídání o hovně, poslední večeři a číňanka co pořád balí Stallona - pár scén je vtipnějších, ale je to stejné jako trojka. A co konkrétně je na sílu udělané? Herci se mezi sebou špičkujou, je tam příběh (i když pořád žádná extra třída) a Bandarasova postava je dělaná právě s nadhledem. A že je to sračka je tvůj názor a ne obecný fakt - třeba podle IMDb je trojka nejslabší, ale ne nějak výrazně.

 

Uwais se umí prát nic víc. Charisma nemá a do rolí dává je to co mu dovolí jeho herecké schopnosti a to moc není. A kdyby se hrálo čístě na charisma, tak např: Statham, Ludgren a Snipes ho sejmou za 5 vteřin, Gibson a Arnie za 2 vteřiny

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Martin741

i kdyby tam byl třeba Evans, nebudu ani trošičku happy, že se chystá další díl postradatelnejch. ale co, hollyshit nic jinýho ani neumí.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

miesto, kde sa toci film, nie je az tak podstatne. Ponajprv trojku tocil neznamy reziser, chce to hlavne zmenu rezisera, dalej Skalu ako hlavneho zaporaka /+ povedzme s Brosnanom/ a za tretie R-ko rating, monumentalnu akciu a viac subojov a prestreliek 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

S prvým odstavcom súhlasím do bodky. Áziu mám rád, ale kopec vecí ma na nej serie. Americký film je (väčšinou) taký priemerný kompromisný. Ázijské filmy obsahujú veľké klady a zápory. Chýba americká stabilita. Najlepšie scény v Ázii sú lepšie ako naj scény v US. Ale rovnako najhoršie scény u šikmookých sú sto krát horšie horšie ako tie americké. A nech ma nikto nechytá za slovíčka, že existujú výnimky.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

To, že pro tebe je nezajímavej neznamená, že nezajímavej fakt je.

 

Pro mne charisma má nespočet a kdyby se proti mne postavila parta z Expendables... mnohem více bych se obával samotného Uwaise.

Baví mne, kolik Uwais dává do svejch rolí. A trojka sračka je.

 

A dvojka je dělaná s nadhledem. Dokonale to vidíš právě na tím, co píšu. - co předchází akčním scénám ve dvojce a co předchází ve trojce. Trojka je na sílu udělaná, stejně jako například šašek Banderas, ty jeho kecy mi trhali uši.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ale hovno všechny tři filmy mají úplně stejné chyby - když není akce, tak se děje hovno a zachraňuje to špičkování mezi herci a to mají všechny díly. A taky je blbost, že dvojka je dělaná z láskou a trojka ne - ty herce to pořád baví, jen ten Sly to kazí. A další hovadina - dvojka je PG-13 jenom tam dodali ty stříkance krve. A dvojka je objektivně jediná, která neměla scénář, možná něco málo na kusu toaleťáku, ale koho to štve. Ano trojka měla chyby, ale žádný nejsou tak vážný, aby se to označovalo za sračku.

 

Taky nemám rád akčňáky z Asie - přiznám se, že mi nesedí jejich poetika, ale užiju si ty luxusní akční scény a hlavní problém, nemám tam komu fandit, prorotože jsou to podle mě necharismatický neherci. Radši se podívám na slabší kousek se Stathamem než na něco s nima. A k čemu by byl nějakej Uwais - nemá charisma a je nezajímavej (a to že se umí prát to nevytrhne).

na příspěvěk reagoval Ouwen, ywo666, Lacike

Uživatel S.W.A.T smazal svůj příspěvek.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Ale to je jedno kto by to tocil. Lebo Sylvester by mu do toho kecal tak, ze bud by to vyzeralo ako ostatne diely - alebo - by sa reziser nato v polovici natacania vysral a odisiel. Podla mna by jedina sanca bola, keby to tocil nejaky stary dedo, ktorého by Sly respektoval a neodvazil by sa mu do toho kecat.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

a dvě věci, přečti si co jsem napsal o scén, které předcházeli akcím ve dvojce a jak vidíš, tak vážná story nezabrala.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

když Sly působí otráveně, má to PG13, jsou tam nějaký mladý kreténi, nezachrání to žádná akce. expendables je o legendární partě, ne že tam přiserou šašky co plní 80% filmu. s akcí by tě jinej akční fanoušek poslal do háje.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Dvojka bola komediálnejšia. To uznávam. Hlášky na jedničku. Ale trojka mala lepšie akčné scény a bola menej hlúpa (stále bola). Dvojku mám radšej. Aj preto som jej dal o hviezdu viac. Ale to, že trojka nesplňuje nesplniteľné sny fanúšikov, neznamená že to bol zlý film. Hovorí sa že keby nehrali v dvojke takí herci akí hrali stála by za hovno. U trojky je to naopak. Keby tam nehrali takí herci ako tam hrajú, boli by menej šomrania. A trojka má tiež kopec dobrých hlášok. To, že je ich menej, neznamená, že ich málo. Navyše neverím, že by komediálny charakter filmu zabral aj druhý krát.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike , Ouwen

Ouwen: Já za sebe musím říct, že odkazy ve dvojce na kariéru hlavních hvězd mi přišly už na hraně. Nemuseli to tolik opakovat.

 

Lacike: Čtyřku bude točit Megaton:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Bylo to nadhledem. Víš, jak jsem se já těšil až pomstí toho mladého snipera?! První akce jako ze hry Far Cry 3, mělo to kurva nápad, byl to náser, přehledné a ubalené v Rku. Navíc hlášky, předcházející situacím.

 

"Nejbezpečněji bude před jejich hlavní."

"Co jste zač?!"

"Amerika! Švéd! Dementi!"

"Mile rád vás jmenuju za muže.... a nože."

a prásk, prásk, prásk!!!

já si akci užíval, protože byla podepřena situacím, na které nezapomenu. co koluje na internetu? vtipy o Chucku Norrisovi. Tak jakou hodnotu má pak scéna, kde vystřílí asi tisíc vojáků, zbouchá tank a pak přijde za doprovodu píšťalky, ve zpomaleném záběru jako kráčející skála a sundá brejle, pak se záběr vrátí do normálu a pokecá se Slym. Řekne vtip o hadovi.

 A TOTO JSEM OČEKÁVAL, TOTO JSEM CHTĚL!!! To je pro fanoušky ta dvojka. A nebyl tam ani Snipes, ani Rock, ani Diesel, ani ten a ani ten, nebyl tam Antony Starr, ani Iko Uwajs a přesto dvojku miluju z celého srdce.

 

Arnold s doutníkem, náražející hláškou do Ramba, utrhne dveře od Smartu, řekne s doutníkem že je zpět.

Chuck prochází kanceláří a jen střílí po zloduchách. A proč? Protože to fanoušek chtěl, vidět takovej comeback Norrise!

 

pokud čtyřka bude mít toho a toho, je jim to k hovnu, pokud to nebude mít to kouzlo. ta radost z natáčení dvojky je až hmatatelná. ten Sly ve trojce byl tak hnusně otrávenej.... tfuj.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, ywo666, Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Komercne by ju Diesel pozdvihol urcite a verim, ze ak by sa tam objavil, tak by trval na tom, aby mal aspon jednu kvalitnu akcnu scenu.

Inak ta seria nepotrebuje velke reziserske meno typu Bay, Cameron. Staci nejake kvalitne.

Predstav si ze by ziskali Garetha Evansa. Drahy urcite nie je a pokial by dostal volnejsiu ruku a dostatok casu na natacanie. Ty vole, to by bola pecka.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, m.a.t.o.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Já ti vypsal fakty, proč exp 3 je naprostej sranec o proti dvojce.:))))) Už tím, co předcházelo akčním scénám

 

i kdyby expendables 3 mělo lepší akci jak ve dvojce, tak scény, předcházející akčním scénám z druhýho dílu jsou nenahraditelné, odkazové a splňují sen fanouška. třetí díl je sračka pro prachy.

na příspěvěk reagoval Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak vám sa je ťažko zavďačiť. Žiadne veľké režisérske meno nebude. Nikdy nebolo. A ani ho nie je treba. Stačí ak sa poučia na vlastných chybách. A v Diesela tiež neverím. Ale keby. Som si 100% istý, že by sériu pozdvihol.

na příspěvěk reagoval Lacike, Ouwen

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen ma pravdu v tom, ze je jedno ake velke meno ulovia pre dalsi diel Exp. Pokial sa rapidne nezlepsi rezia a nedaju si podstatne viac zalezat na akcnych scenach, tak to bude na rovnakej urovni ako trojka. Kopa hviednych mien, ktore predvedu v akcii jedno velke hovno.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale no. Taky The Rock v ulohe hl. zaporaka by seriu isto dokazal resuscitovat. Samozrejme za predpokladu, ze by to bolo R-ko, a scenar by nebol splacany za pol dna. A ze by sa tocilo niekde inde ako v Bulharsku a nevystupovali tam mladi picusi.

na příspěvěk reagoval Martin741

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Ne nepomohl. Snipes, Gibson a Banderas v Exp3 a vůbec trojce nikdo z nich nepomohl, to není o postavě či herci. I kdyby ve trojce hrál Ikona Auwajs, tak to bude stát za hovno.

na příspěvěk reagoval ywo666, m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak ja by som Diesela fakt bral. Podľa mňa by sa tomu obrovsky pomohol ak by nemal iba cameo.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

aaa dostávám čerstvý informace, že nejakčnější herec na téhle planetě samotný Dwayne Johnson možná bude v tomhle filmu hrát.......a nebo taky ne 

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama