Reklama

Reklama

VOD (1)

K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají „čerstvé krvi“ zcela nový význam. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Btw. tesi ma ze Tony Jaa bude sucastou party. Po odchode Jeta Liho im chybal maly aziat.

na příspěvěk reagoval AD P

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

AD P

V ringu nemusia dokazat nic, ani nemusia vediet ziaden bojovy sport na pouzitelnej urovni + su to herecky, zahraju to. Podobne ako Cavill Geralta.

Ide len o to, aby clovek veril tomu ze by tie prdele nakopavat dokazaly - bez svaloviny je to fakt nezmysel, a je to k smiechu

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

AD P

Swank nabrala svalstvo v Million Dollar Baby, Biel v Blade Trinity, a ta fakt ze hodne.

 

Tieto pipiny nenabrali nic.

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

Dacsus

Nuž H. Swank či J. Biel by som to tiež asi neveril, ale fakt taká Ronda či G. Carano by sa tam hodili určite viac. Tie už v ringu dačo naozaj ukázali .

na příspěvěk reagoval Dacsus, Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Preco tam maju zase nejake vychudnute blbky, ktorim mame verit ze dokazu nakopavat prdele chlapom, aj ked nemaju ziadnu svalovinu?

 

Sakra, kde su casy Lindy Hamilton, Hilary Swank, Angely Bassett, Jessicy Biel, ale aj Rondy Rousey v poslednych Expendables? Zien, ktorim tie bojovnicky bolo mozne verit?

na příspěvěk reagoval AD P

Uživatel Dacsus smazal svůj příspěvek.

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Sepp37

Fox mi až tak nevadí, kludne nech je tam nejaká číča na ktorú sa dobre pozerá, no miesto 50haliera tam mohol byť radšej MJ White.

na příspěvěk reagoval ywo666

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

50 Cent, Megan Fox... Už aj tí Béčkový akčňáci sa na to vykašlali.

na příspěvěk reagoval Shakers

LEATHERFAC

LEATHERFAC (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Fůha už tři filmy? Jo všechny v modrých číslech...a ten třetí dokončený před pěti lety 53%! :-)) To z něj rozhodně dělá kandidáta na režírování pokračování nejlepší akční série posledních dvaceti let... (sračkoidní trojku do toho nepočítám) 

na příspěvěk reagoval Castrator

Uživatel LEATHERFAC smazal svůj příspěvek.

Pan.Antonin

Pan.Antonin (hodnocení, recenze)

Já si teda užil trojku asi ze všech dílů nejvíc, ať už to bylo 1) uvolněnou atmosférou, 2) poselstvím, že staří známí se nedají nahradit mladou krví nebo 3) šaškujícím Banderasem a drsňákem Snipesem. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dle zdejších expertů by měl Iko hořet v pekle, tak si asi vybral že bude hrát v těhlech filmech, nesouďme ho. 

meti

meti (hodnocení, recenze)

Režie predesila kvalitu. 

Škoda Iko Uwaise, zaslouží si lepší filmy. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Velká většina krimálních živlů, se snaží zůstat pod radarem, protože čím honosnější budovu mají, tím tvrdší je jejich pád. 

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ESNYR , DJ Rocco iNc

Horsie ako trojka to uz hadam nemoze byt. Ale hej, aj mna serie, ze to museli zase tocit v prdeli sveta, doteraz nepochopim ako dokazali jednotku natocit v Brazilii. A pritom si myslim, ze take Portoriko by vobec nebolo drahsie, nez Bulharsko, ale no mozno je to len moj pocit :)

DJ Rocco iNc

DJ Rocco iNc (hodnocení, recenze)

Toto bude za mňa asi najhoršia časť vôbec. Trojka bola s otáznikom, no štvorka to už celé pochová. Keď vidím zakomplexovanú Fox v úlohe nejakej zabijačky, tak neviem, či mám plakať alebo sa smiať.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama