Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tobyho Wonga hledají nájemní vrahové, které si objednal bohatý a silný hongkonský obchodník Lau. Toby totiž utekl z Hongkongu i s biomotorem, který má implantovaný místo srdce a má ho doručit do Los Angeles. Lau chce biomotor získat pro Čínu. Na útěku se Toby seznámí se spisovatelem Malikem Brodym v restauraci v San Franciscu, kde se chtěl ukrýt. Spolu odcházejí na nebezpečnou cestu do Los Angeles. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Béčko s výbornou akcí. Dacascos si to tam fakt dává. Hraní mu sice moc nejde, ale o to se celkem stará jeho vtipnej černej kámoš. Příběh je fakt hloupej, ale ten film stejně vznikl jen kvůli těm bitkám, a ty Markovi jdou. Všechny tam kope 5 metrů do vzduchu a je tam hrozně vidět ta hongkongská škola. A taky je tam Walter, geniální žába... :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jízda to teda úplně neni, ale když už se Dacascos dostane k akci, tak se na to dá koukat moc pěkně a musí se nechat, že akce je tu opravdu hodně a i choreografie slušná, i když až moc nereálně přehnaná, ovšem zábavná. Ale příště by to chtělo trošku miň trapnejch hlášek, pokusů o ně tu bylo asi stovka, ale dobrý z toho byly asi tak 2 ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předně musím poděkovat kamarádovi RAIMIMU, že mne na tenhle flick upozornil, protože mě tahle B-pecka málem úplně minula ... :-) ...Parádně nabušený Béčko, který si na nic nehraje, dobrých 100 minut sype na diváka jednu lepší martial-arts akci za druhou, perfektní humor předváděj slušně ujetý postavy, ústřední dvojka je výborná a sympatická, z Brittany jsem byl naprosto odvařenej, má to spád, má to skvělou choreografii soubojů, má to vtip, Decascos je v prvotřídní formě. Akce je sice sestříhaná, ale je "slušně" sestříhaná a film tím nijak zvlášť netrpí. Prostře zábavný, nenáročný akční Béčko jak má být. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Devadesátková akční komedie, tím je myslím řečeno vše podstatné. Děj a "humor" na mentální úrovni žáků základní školy, občas i školy zvláštní. A povinný, pozitivně diskriminovaný "vtipný" černoch, je osina v zadku věru převeliká. Ale Dacascos nohama i rukama válel dobře, i když ho samozřejmě režie nechala trochu zrychlit. Ale hlavně a především, když už se zdálo být nejhůř a já zvažoval, jestli tu retardovanou debilitu nemám stopnout a hodit do koše, se na plátně zjevila nebožka Brittany Murphy v roli tak pěkné a na tělo jí skvěle padnoucí, že mě film najednou začal skoro bavit. Bohužel dlouho nepobyla a dál už se nic zásadního nestalo. Jo vlastně jsem ještě zjistil, že se tímhle veledílem dost okatě inspirovali (a scénu s muzikou v autě a kýváním se do rytmu dokonce natvrdo obšlehli) tvůrci Rush Hour o rok později. Ovšem Chan s Tuckerem, a hlavně ten jejich scénář, jsou oproti tomuhle videobéčku úplně jiný, na hony vzdálený level. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jak mě tohle mohlo minout, jelikož jsem fanda 80/90's akčňáků a všech těch Van Dammovek, Arnoldů, Stallonů, Seagalovek...strašně mi je líto, že se Dasascos neprosadil výrazněj v akčním žánru. Vidět ho po boku s Adkinsnem, by bylo opravdu super. Pestrá paleta bojových technik, akrobacie, či gymnastiky, úžasná, naprosto fenomenální choreografie, dynamická, perfektně sestříhaná, zatraceně kontaktní (ačkoliv čistě pro efekt, zábavu a některé vruty byly trošku přitažené za vlasy), ale ta flexibilita Marka, upnutý výraz během boje, nesmírná elegance a ani mu nechybí charisma. Skutečně, akce je zde plno a i dnes jí můžu klidně porovnávat s tim nejlepším, co dnes svět akce nabízí. Působí to i dobrodružně, obří skladba lokací, po vyprahlé pouště, zapadnutou vesničku s motelem, až po retrofuturistické atrakce v základně Apolla 14. Jeho parťák spolu se zápornou stranou hláškují v jednom kuse, Brittany Murphy je fakt pěkná a úplně ujetá (na tu scénu, kdy byla s Markem opřená o dveře, asi nikdy nezapomenu), mnoho kvalitní muziky a brutální tempo. Navíc se divák i v tom malém počtu dialogů dozví spoustu informací o co skutečně jde. Najde se i nějaké to střílení se samopalama, pistolema, či bazukama (taktická jednotka u motelu mile potěšila), a několik solidních explozí. Ta zkurvená Einsteinová žába mě bude strašit ve snech! Viděna director's cut. A neviděno naposledy... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Původní verze filmu byla o 20 minut delší a měla jinou hudbu. Když produkční společnost zjistila, že film je delší, než očekávali, přestříhali ho a přidali k němu techno soundtrack. V ČR byla k dispozici delší verze filmu. (radecacek)

Reklama

Reklama