Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (133)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Co nového se dá o tomto filmu napsat? Asi to co píše většina. Takových filmů kde se dvojice spolu vyspí, z nichž jedna je psychopat tu už bylo. Hlavně v devadesátých letech. Teď mě napadá třeba Milenec nebo vrah s Reese Whiterspoon nebo Velmi nebezpečné známosti. Oba jsou lepší než tenhle. Na druhou stranu, kdo by se rád nepodíval na pořádnou MILFku, kterou Lopez bezpochyby je. Stejně jako u Aniston platí, čím starší - tím krásnšjší. Jinak ale film nenabídne nic než zajetá klišé které všichni u těchto druhů filmů známe. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, takže jak jsem se obával - další rutinní thriller plný klišé, s dementním scénářem a dementními postavami, vhodný tak na víkendové večery na Prima Love. Ty jsou ale aspoň televizní a tvořené jen pro tyhle účely, tohle v USA normálně běželo v kinech. Navíc to má skvělou kameru a občas to dokáže vytvořit i nějakou atmosféru, ale k čemu mi to je, když je tenhle film jen tisíckrát provařeným klišé, který svému námětu nedodává nic zajímavého, nic nového a už vůbec nic zapamatovatelného? Lepší 1* ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Může mi tady nějakej chytrák vysvětlit proč jenom 50% ?! ale kašlat na to.. kterej zajíček by nechtěl prožít románek s tak krásnou MILFKOU jako je Jennifer Lopez?? jedině mimozemšťan nebo homosexuál.. nic převratnýho to neni, ale náš záporáček o ní nechtěl přijít za žádnou cenu.. zajímavej snímek :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tady další film na téma : Ach bože ne vyspala jsem se z někým s kým jsem neměla, pak jsem ho nechtěla a on je náhodou psychopat a teď mě chce zabít... Podobný kousky měli svůj zlatý věk a živnou půdu hlavně v osmdesátých a devadesátých letech. Tohle má tedy zřejmě působit jako připomínka těchto filmů, ale bohužel je to totálně ploché a nezáživné a není to schopné přijít z ničím co by dokázalo zaujmout. A nezachrání to ani Lopezka která má pořád co nabídnout a je to jedna z mála učitelek který by stálo za to vojet.20% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Pri vysvetľovaní svojej postavy Lopez uviedla, že Claire sa cítila "bezcenná" po tom, čo ju manžel podviedol, a že: "Ľudia to dokážu pochopiť. Môžu pochopiť, že v takom momente urobia chybu." (Arsenal83)
  • Jennifer Lopez uskutočnila svoje doteraz najväčšie hispánske tlačové turné v Miami v rámci propagácie filmu. Dúfala, že film osloví hispánske trhy, pretože obsahuje dvoch hispánskych hlavných predstaviteľov, čo by podľa nej nebolo možné, keby ho produkovalo veľké štúdio. Navštívila preto veľa relácií a diskusií určených pre latino publikum. (Arsenal83)

Reklama

Reklama