Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen je béčkař, který nikdy nepřekonal svou mainstreamovou hollywoodskou prvotinu Dragonheart, ale jestli se o něm dá něco říct, tak že jsou jeho filmy zábavné, často i nechtěně. The Boy Next Door se zprvu tváří jako seriózní drama, ale Cohen se s tím moc nemaže a brzy začne susedíček dělat dusno (a to nejen seksuální, hihi). A pak to začne, film se naprosto utrhne ze řetězu, vykašle se na jakékoli věrohodné chování či psychologický profil a výsledkem je úplně klasický over-the-top thriller jak z konce minulého století. Nakonec vlastně ale proč ne. Jen škoda toho podivně useknutého konce, který film uzavírá dost neuspokojivě. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně povrchní béčko s lacinou zápletkou ve stylu devadesátých let.. Osamělá sexy učitelka nad rozvodem náhodou podlehne sexy sousedovi od vedle a náhodou se z něj vyklube její budoucí student.. A psychopat.. Spousta nelogického chování, stalkingu a levné agrese.. Dalo se na to koukat snad jen kvůli Lopezce, která má fakt zajímavej a neokoukanej ksichtík.. A zadek.. Celkově dost podprůměrnej film.. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takovouhle sousedku chci taky protože Jennifer je tady nezkutečná kost a tak spáchá co se nedělá a film dostane solidní atmosféru a promění se v mrazivý thriller, je to nevyzpytatelný snímek ale přitom je prokouknuty od začátku, a když chlapec nemůže získat svojí touhu musí byt zle a to já jsem pak dostal pořádnou dávku spokojenosti klobouk dolů chválím. ()

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nudný předvídatelný film, kde jste se mohli těšit jen na to, že uvidíte J.Lo nahou, ale ani to se vám vlastně nakonec pořádně nepoštěstí, protože si užíval jen ten šmejd, co s ní natáčel. Nakonec mě více potěšila přítomnost Kristin Chenoweth, kterou mám od dob, co jsem viděl úžasné "Pushing Daisies" nesmírně rád. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama