Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen je béčkař, který nikdy nepřekonal svou mainstreamovou hollywoodskou prvotinu Dragonheart, ale jestli se o něm dá něco říct, tak že jsou jeho filmy zábavné, často i nechtěně. The Boy Next Door se zprvu tváří jako seriózní drama, ale Cohen se s tím moc nemaže a brzy začne susedíček dělat dusno (a to nejen seksuální, hihi). A pak to začne, film se naprosto utrhne ze řetězu, vykašle se na jakékoli věrohodné chování či psychologický profil a výsledkem je úplně klasický over-the-top thriller jak z konce minulého století. Nakonec vlastně ale proč ne. Jen škoda toho podivně useknutého konce, který film uzavírá dost neuspokojivě. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočená záležitost s několika atmosferickými momenty a krásnou Jennifer Lopez. Pokud tedy zrovna nemáte na co koukat, The Boy Next Door je v rámci možnosti nenáročnou volbou, která určitě neurazí. „Sorry, buddy... but sometimes, even heroes have to make tough choices!“ ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Žádné předsudky, jen mi dva.......... Jedno malé pomilování vás může dostat do velkých problémů. Zvlášť, když "ten od vedle" je celkem blázen. A nebo je to obráceně? CITÁT - Sušenku na cestu?................ Lehce erotický příběh o kterém jsem v polovině začal pochybovat a tušil, jak to dopadne. Není to nic těžkého. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Zranitelná Jennifer se nám zakoukala do zajíčka. A jelikož film není komedie, ale thriller, tak se to samozřejmě někde po cestě pokazilo. A pak víc a víc a ještě víc. A vlastně docela hodně. Celkem nápaditý. A celkem hodně slušně zahraný. Ale to stupňování začne časem přijít až šílený až to celý nakonec přijde hodně přitažený za vlasy. Škoda toho, zápletka není špatná. 3-* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda :D :D Ale měla jsem chuť se podívat na Jennifer Lopez, jelikož kdysi s ní byly filmy i zajímavé - a ano, ona ví, že je moc hezká a jak toho využít :) I když v tomto filmu nosí neskutečně asexuální pytlovité oblečení :) Tento film je ukázka, jak v USA nedojídají jídla a nezatahují si závěsy doma a děsně se pak diví, že je někdo vidí :D :D Je tam tolik absurdit :D :D "Vrcholová" :D :D scéna ve stodole je dost nechutná a krvavá - ta byla super :) Film vyniká i skvělou sexuální scénou ;) :) To se musí nechat :) Nic krátkého ani příliš zahaleného :) Jo a hudba - ta byla super :) Ta se mi moc líbila :) A hláška před manželem od mladíka, který si užil se svou sousedkou alias jeho manželkou - "Tady bylo pěkně mokro" :D :D To by teprve začátek :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Barbara Curry sa nechala ovplyvniť aj skutočným životným príbehom Mary Kay Letourneau, učiteľky, ktorá sa zaplietla so svojou maloletým študentom, čo spôsobilo, že bola odsúdená za obvinenia zo znásilnenia. (Arsenal83)
  • Britská verzia je skrátená presne o 2 sekundy. Scéna s vypichnutím oka je len na DVD. (Arsenal83)
  • Jennifer Lopez uskutočnila svoje doteraz najväčšie hispánske tlačové turné v Miami v rámci propagácie filmu. Dúfala, že film osloví hispánske trhy, pretože obsahuje dvoch hispánskych hlavných predstaviteľov, čo by podľa nej nebolo možné, keby ho produkovalo veľké štúdio. Navštívila preto veľa relácií a diskusií určených pre latino publikum. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno