Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 20 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Obsahy(1)

Prezident Miloš Zeman mění 65 let starou tradici novoročních projevů a své poselství národu činí dle prvorepublikové zvyklosti o Vánocích. (PetrPan)

Recenze (104)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jebat vás a vaše ratingy!!!!! Náhodou Milošu je borec! Tak se z toho neposerte pane redaktore, že tam ty tři hvězdice plácneme a vůbec já se přiznám dobrovolně a bez mučení je to frajer je svůj a já ho volil! To čumíte co? No možná je to jenom hláškující kořala, ale pořád je to především takovej bodrej Čech trochu paličatej z vlastním názorem co si do toho nenechá kecat. Furt lepší než kdyby za prezidenta zvolili toho senilního Rakouskýho knížete co by na hradě tak akorát chrápal není liž pravda kurva?!50% ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to samolibé, vychloubačné, nudné, prostě Zemanovské. Proč musíme mít takovýho prezidenta, to fakt nechápu. Nevím, co mě napadlo, že jsem se na to naprosto dobrovolně podíval. Každopádně už nikdy víc, i přesto, že mě zajímá, co vlastně bude říkat letos. Prostě hrůza, Zeman je děsnej a dobrej leda tak pro Jablonského, který je jako pan "prezident" dokonalý. 0%. ()

Reklama

xtraper 

všechny recenze uživatele

Tahat politiku na CSFD je jedním slovem zhovadilost, ale když už se tak stalo, musím prezidenta pochválit, že nám všem popřál hlavně zdraví a štěstí a přiznal se, že skoncovat s kouřením, není zase tak jednoduché.Jeho proslov, jako prvního přímo voleného prezidenta nemohl nikoho urazit ani znepokojit, když si všichni uvědomíme úroven české politické scény. Už mě prostě nebaví antizemanovská hysterie, už je to prostě únavné. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Tak to je pecka - s jednou hvězdou za to, že se něco takovýho vůbec dostalo na csfd:). Jinak bych řek, že vizuální efekty docela zklamaly a to i přesto, že některý triky byly docela dobrý. Kamera celkem mdlá a scénář moc předvídatelný. Co se týče herců, pravděpodobně měli před filmem trochu trému a tak je v maskérně předopovali nejen pudrem, ale i morfinem. .. ale vážně, i přestože jsem byl Milošův fanda, v tomhle případě sdílím stejnej názor, jako všichni ... na druhou stranu, člověk se opravdu musí umět pochválit, když to za něj nikdo jinej neudělá:) ()

MP17 odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář, dramaturg, monology - vše špatně. Hlavní role sebestředného a zpitého kokota se sice Miloš Zeman zhostil poměrně věrohodně, ale ani tak to nebude víc než "odpad". Škoda, že se pod ním nezlámala židle, nebo že se nepoblil, kdyby to režíroval Zdeněk Troška, tak by to tam určitě zařadil. Nebo aspoň by Zemanovi Kmoníček strčil ptáka před obličej. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama