Reklama

Reklama

Ip Man 4: The Finale

  • Hongkong Jie wen 4: Wan ťie pchien (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ip Man (Donnie Yen) přijíždí na pozvání Bruce Leeho (Kwok-kwan Chan) do San Franciska. Kromě návštěvy turnaje karate, kde Bruce vystupuje, hledá Man vhodnou školu pro svého syna Ťina. Bruce si svými postoji znepřátelil místní čínskou komunitu a Man jako jeho mistr pocítí následky jeho činů. Kromě čínských mistrů se dostane do konfliktu i s rotmistrem Bartonem Geddesem (Scott Adkins), kterému se nelíbí, že by kung-fu mělo být součástí výcvikového programu mariňáků. (LangiJ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (148)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Do polovice som to videl na 2-3. Nedávalo mi velmi logiku ako taká vypiplaná séria mohla ísť príbehovo a akciou až tak dole. Tiež ma trochu vyrušoval najväčší americký patriot v podaní S. Adkinsa s najväčším britským akcentom snáď už len po Peggovi. Ani to sa mi nepáčilo ako sa to rozohralo na všetky možné fronty (školská šikana, rasizmus, rodinkárstvo etc...), až mi z toho začala smrdkať prepálenosť. Bitky slušné, ale človek sa neubráni porovnávaniu. Aj tu štvorka výrazne zaostáva, ale v tomto prípade skôr do kvantity ako kvality. Áno dá sa chápať, že toto bol prvý Ip, ktorému šlo o čosi úplne iné ako "iba pobaviť". A áno... napokon som skočil na lep... Rozlúčka s postavou, s ktorou som prežil a fandil som jej asi tretinu života. Dnes mi dala bajbaj a pri záverečnom prestrihu všetkých tých scén z ostatných troch filmov... (ktoré si väčšinou pamätám naspamäť) mi aj trochu zovrelo hrdlo. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nejdříve bych chtěl zdůraznit, že jsem velkým fanouškem Ip Manovi série a že na vyvrcholení celé jeho ságy jsem se velmi těšil! Ale teda pardon teda, místo grandiózního finále jsme dostali, nejfungující, nejbéčkovitěší, nejhorší díl celé série!!!!!! Upřímně vůbec nerozumím zdejším hodnocením, opravdu Vás tolik bavilo sledovat: Velký bílý ďábel si vytře zadek s tebou, ty malý žlutý pse!!! Zápletky a výzvy k boji jsou nesmyslné, postrádající logiku viz. Bruce Lee, vyjde z restaurace, poměří si pindíky z místníma karatistama a pak je boss fight z pánem v modrém kimonu s nunchakama. WTF??????????????? Bylo to příšerné, nebavilo to, hloupé, bez špetky nápadu, postrádající aspoň trochu zajímavý příběh. Tupost nad tupost v čele s generálem Stoupou Adkinsem. P.S. nezavírejte mého otce, klečím na kolenou před Vámi prosím. Dost, nebudeš klečet před býlím mužem. Ale otče takto si mě to učil, že Amerika je jiná a tak to tu chodí a že se nemám bránit a nechat si vše líbit. WTF???????? znova!!!! A tohle si zaslouží 4-5* Prosim Vás?!? ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly jsem myslím neviděl, hodnocení mám pouze u dvojky (4*) a už si jí vůbec nevybavuji. Každopádně s Ip Man 4, jsem se vrátil do dětských let, kdy jsem denně čuměl na Karate Tiger 1. Parádní souboje, dobrý příběh a jako třešnička Adkins, který tu byl k nezastavení (přál jsem mu pořádnou nakládačku, hehe). Šupa film. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Slabučké finále, ledva premierné. A to som sa na to celkom tešil, teda po tých skvelých ohlasoch. Najlepší ip man bol podľa mna ten s M. Tysonom. Tento ma nejako nechytil. Emotívny koniec a súboj tiež nič moc. Ale niektoré momenty zase fajn, neviem, musím si ešte pozrieť jednotku. Ta je vraj dobrá. 3* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Díky bohu poslední film známé série, která mě přestala zajímat už někdy po druhém díle. Film už jede na neutrál, občas možná i na zpátečku a přidání Scotta Adkinse je zde jen proto, aby i záporná postava byla známý bijec. Příběhově a herecky skoro na úrovni Seagalovek a akce je vzhledem ke stáří většiny postav už spíše směšná. V dobách kdy existují filmy jako Raid, nemá taková báchorka žádnou šanci. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Chris Collins, ktorý stvárnil postavu karatistu Colina Fratera, je bývalý mariňák a wing chun trénuje aj v reálnom živote. (RigorMortis)

Reklama

Reklama