Reklama

Reklama

Fargo

(seriál)
  • USA Fargo
Trailer 2
USA, (2014–2024), 44 h 20 min (Minutáž: 39–69 min)

Tvůrci:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Allison Tolman, Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Russell Harvard, Ewan McGregor, Patrick Wilson, Juno Temple, Kirsten Dunst, Colin Hanks, Carrie Coon (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(51)

Seriál Fargo, inspirovaný stejnojmenným oscarovým snímkem, adaptoval spisovatel a scénárista Noah Hawley. Děj se točí kolem zbrusu nového “skutečného” zločinu a neotřelých postav. Vše je protkáno typicky černým humorem, vraždami a pověstnou “minnesotskou zdvořilostí,” díky nimž se z filmu stala nadčasová klasika... (HBO Europe)

Diskuze

Uživatel SICK_BREED smazal svůj příspěvek.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

mne spis nedava smysl, co rozpoutal v tom vytahu billy bob. moh ho poslat do prdele, ty hezky holce to v noci nejak vysvetlit a lestra si najit rano a radeji ho umlcet. postrilet vsechny ostatni a toho blbecka necvhat jit, to je to, co nedavalo absolutne zadnej smysl.

na příspěvěk reagoval SICK_BREED, SICK_BREED, Ivo

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

J.e.r.e.c

erased se ti snažil říct, že to tak bylo záměrné. lester věděl, co tím rozpoutá, nemohl si prostě pomoct, podívej kam to dotáhl kvůli tomu původnímu "yes" .. zkrátka pro ten jeho vývoj tohle "yes" bylo naprosto podstatné :) 

na příspěvěk reagoval J.e.r.e.c

erased

erased (hodnocení, recenze)

J.e.r.e.c

"To, co udělal, bylo sebedestruktivní a neměl k tomu naprosto žádný důvod."

A to jsi vydedukoval sám, zatímco jsi na seriál koukal jedním okem, nebo ti to došlo stejně jako každému jinému divákovi prostě proto, že to na obrazovce bylo takto dočista jasně podané? :)

na příspěvěk reagoval J.e.r.e.c

J.e.r.e.c

J.e.r.e.c (hodnocení, recenze)

SPOILER.

Už to tady napsal někdo dřív, výtahová scéna zkrátka nedává smysl, nejpozději od dotazu "Lester, is this what you really want?" s následujícím návodným dovětkem "Yes or no?" (stejný dotaz, jako ohledně Hesse) muselo být Lesterovi jasné, že jde o hubu. Ve skutečnosti by mu stačilo už předchozí důrazné varování "Walk away!" aby upaloval na pokoj jako žíznivá čára. Přeci věděl, s kým má tu čest.

Ale i v tom výtahu mohl ještě všechno v klidu vyřešit odpovědí "no", slušně se rozloučit a měl by nadosmrti pokoj. To, co udělal, bylo sebedestruktivní a neměl k tomu naprosto žádný důvod.

na příspěvěk reagoval erased

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Facik.

Facik. (hodnocení, recenze)

Skvělost !!! Od režie, kameru až po výkon hobita Martina Freemana a v neposlední řadě boha Billyho Thorntona. Po prvním díle a smíšených pocitech přišel na řadu celonoční maraton. Akce, napětí, zamotanost zkrátka TOP. Druhá série natáčené koncem ledna s kompletní hereckou rošádou bude mít co dělat aby naplnila mé očekávání. Doporučení 15 z 5.

na příspěvěk reagoval Ivo

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Mužete mi prosím někdo říct proč ten týpek vydířal toho majitele supermarketu. Když si peníze od neho nevzal?

Uživatel Indy21 smazal svůj příspěvek.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

Vítej ve světě televize, kde už je teď kvalita srovnatelná s filmem, ne-li větší. A Allison Tolman je jen jedna z mnoha skvělých herců, kteří se zčistajasna v televizi objeví a okamžitě zazáří. :-) 

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Jinak kdybych měl hádat, o čem bude druhá série, tak by to byl případ v Siux Falls, pokud teda tyhle narážky neměly jinej význam který mi uniká (třeba odkaz na film?). Zmiňoval ho jak policejní pohlavár z Duluth, tak otec Molly. 

na příspěvěk reagoval DarkKnight

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Normálně televizní tvorbu nesleduju, ale dal jsem na doporučení a nestačim se divit. Něco tak kvalitního, především co se hereckých výkonů týká, jsem už neviděl dost dlouho. Někdo nějaký info k tomu, kde se vyskytla Allison Tolman a proč je tohle téměř její jediná role? Ta byla naprosto neuvěřitelná a když řikám neuvěřitelná, tak myslim naprosto uvěřitelná.

na příspěvěk reagoval KevSpa

Kucndo

Kucndo (hodnocení, recenze)

Takže Zlatý glóby zatím pro Fargo a Billyho Bob Thorntona! :) True Detective, aspoň co se týče tohoto, prohrál na celý čáře.

Snad to Allison ještě urve, když to Colinovi nevyšlo...

na příspěvěk reagoval Jakub

DarkKnight

DarkKnight (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Pokud jsi viděl původní filmové Fargo, tak ti takové zakončení musí přijít super, pokud (zřejmě) ne, tak si ho bez meškání pusť.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Jak to už tak bývá, zase pohnojili konec. Ale to se dalo očekávat. Temná miniserie, bez špetky náznaku sympatií před divákem, a na konci místo toho aby to ukončili propadnutím do ledu, což by bylo perfektní, to ukončí nasládlým dialogem kladných "hrdinů"... Škoda...

na příspěvěk reagoval DarkKnight

Související novinky

Seriálový Vetřelec nabírá posily

Seriálový Vetřelec nabírá posily

28.11.2023

Již nějakou dobu víme, že nadcházející celovečerní film ze světa Vetřelce s názvem Alien: Romulus je dotočen a čeká nás příští léto, přičemž jeho režisér a scenárista Fede Alvarez se chlubí tím, že… (více)

Sigourney Weaver s Vetřelci skončila

Sigourney Weaver s Vetřelci skončila

27.04.2023

Ačkoliv doba přeje rebootům a návratům ikonických hrdinů – ostatně už to nepotrvá moc dlouho, a do kin se vrátí legendární Indiana Jones s tváří Harrisona Forda – jednu konkrétní postavu s tváří jiné… (více)

Blade Runner jako seriál?

Blade Runner jako seriál?

23.11.2021

Legendární režisér Ridley Scott (Černý jestřáb sestřelen, Gladiátor) má poslední měsíce pěkně na pilno. Krátce po sobě mu totiž vyšly hned dva filmy, nejprve chválený Poslední souboj, který v kinech… (více)

O čem měl být Tarantinův Star Trek?

O čem měl být Tarantinův Star Trek?

10.08.2020

Dnes ráno sfoukneme dvě novinky naráz. Tou první je, že nová prezidentka studia Paramount Pictures Emma Watts stopla vývoj všech tří chystaných Star Trek projektů. Ty zahrnovaly Tarantinův mládeži… (více)

Reklama

Reklama