Reklama

Reklama

Slow West

Trailer 1

Šestnáctiletý Jay přicestoval ze Skotska do amerického Colorada 19. století, aby pátral po ženě, kterou miluje. Evropskému zelenáčovi dělá společnost nájemný zabiják Silas, který souhlasil, že ho za úplatu na cestě ochrání. Divoký západ však není místo, kde by věci vycházely přesně podle plánu, a tak Jay zažije během svého putování celou řadu zvratů v nekompromisním duchu tohoto vysoce autorského westernu. (AČFK)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Čo by už len na filme s Michaelom Fassbenderom mohlo byť zlé?? Takmer nič, ale aj takmer úplne všetko...v tomto prípade u mňa platí tá druhá možnosť. Pretože okrem jeho drobnosti, krásnych exteriérov a zábleskov akéhosi príbehu tam už toho veľa nie je. Celkovo mám s týmito novodobými westernami problém...asi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $229,094Tržby Celosvetovo $1,391,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $34,656Tržby za predaj DVD v USA $19,747║ komorný a chladný western, ktorý ako celok nedostane zrovna človeka do kolien, kvôli skôr artovému prevedeniu s pomalým tempom ale za to herecky to má silu a ponúkne niekoľko silných prekvapujúcich scén, pri ktorých zbystríte a sa patrične rozprúdi krv v žilách /70%/ ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Za zvuku utahaný hudby se odehrává nudnej komorní snímek,na kterym neshledávám nic,co by mě mohlo přimět dokoukat těch posledních dvacet minut,protože sem po tý útrpný hodině tohodle shitu ležel měsíc v nemocnici na kapačkách.A jak koukám,spousta z vás asi taky něco bere,skoro sedmdesát týhle kravině ,to je silná káva.0%. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Strašne divný vizuálne vycibrený v kamere atypický western okorenený o bravúrny herecký výkon čoraz viac populárnejšieho Michaela Fassbendera v krátkom časovom intervale film ubehne ako voda v pekne brutálnom vyznení,ale po raňajšom vytriezvení si už človek ani nepomyslí na film,čo videl včera večer! PS: Najgeniálnejšia scéna je s indiánmi,ktorí sa chystajú ukradnúť kone hlavným hrdinom...Záverečná prestrelka u frajerky mladšieho z protagonistov je parádne zrežírovaná! Tak priaznivci nech si pokojne pridajú 20 %!!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vidět Fassbendera ve westernu pro mě mohl být svým způsobem vlastně sen. Jenže tohle je hodně zvláštní western, hodně se těším na nových Sedm Statečných a hlavně na novinku Quentina Tarantina. Tady jistý John Maclean nabízí příběh o klukovi, kterému vlastně nedošlo že jej jeho vysněná vůbec nechce. Průvodce mu činí právě Fassy. Závěrečná přestřelka u mě byla jasnou podmínkou, abych filmu udělil minimálně 3 hvězdy. Nic víc si v mých očích nezaslouží. Stopáž rozumná, ale pravděpodobně si film nebudu mít potřebu nikdy více pustit, protože toho pro mě zase tolik nenabízí. 60% ()

Galerie (112)

Zajímavosti (4)

  • Rose vo filme Jayovi cituje Rómea a Júliu od Shakespeara: „These violent delights have violent ends.“ Týmito slovami brat Vavrinec žiadal Rómea, aby miernil svoju lásku k Júlii a varoval ho pred následkami. (denulik)
  • Natáčanie začalo 21. októbra 2013 na Novom Zélande. Pokračovalo v škótskych horách a v Colorade. (chesterko)
  • Film se natáčel na Novém Zélandu. (ČSFD)

Související novinky

Westerny jsou zpět

Westerny jsou zpět

22.02.2015

Velkorozpočtové westernové žánrové mixy v podobě Osamělého jezdce a Kovbojů a vetřelců si nepochvalovali diváci ani kritici, ale jinak tento tradiční americký žánr rozhodně neskomírá. V různých… (více)

Kurt Russell pronásleduje kanibaly

Kurt Russell pronásleduje kanibaly

28.09.2014

Úspěch Opravdové kuráže bratrů Coenů a Nespoutaného Djanga Quentina Tarantina oživil popularitu westernů a blíží se hned několik zajímavých projektů. U Pistolnice Jane nikdo moc netuší zda se… (více)

Reklama

Reklama