Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně tohoto seriálu jsem byl naprosto nadšený. První epizoda mě úplně zahltila dojmy, a protože jsem do toho spadl bez přípravy, byl jsem lehce rozhozen. Už při dalším dílu jsem se stabilizoval a až do konce řady jsem si užíval všechno to, co je mi upíráno v takzvaných politicky korektních filmech a seriálech. Myslím, že nejvýstižnějším hodnocením jsou slova: brutální nářez. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Trochu mi trvalo, než jsem se naladil na rick&Mortyovský humor, ale s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Rick je naprosto perfektní postava a takovýho dědu by chtěl mít asi každý - brutálně upřímný, cynický a geniální. :-) Některé díly byly i na 5 hvězd (např. Raising Gazorpazorp), některé byly slabší, ale jako celek jsem se bavil více než dobře. Líbí se mi, že na sebe díly alespoň volně navazují. Zhlédnutí dalších sérií v budoucnu jisté! (Netflix, orig.) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jsem už jednou viděl asi před rokem a tehdy jsem byl lehce šokovaný, s jakou odvahou seriál přišel a moc se mi nezamlouvala animace. O rok později jsem se rozhodl podívat znova a rovnou na celou sérii... a nelituju! Je to šílená jízda, která je něco mezi Futuramou a South Parkem - bizarní vesmírná dobrodružství střídá fekální humor a ke sprostému slovu se nejde daleko. Sice mi přijde, že se genialita prvních dílů postupně vytratila v čistokrevnou zábavu, ale i tak jsem si první sérii dost užil a oblíbil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na tom všichni vidí? První díl jsem si pustil a po chvíli musel zkontrolovat, jestli jsem si opravdu pustil první díl. Seriál mě vhodil do světů Ricka a Mortyho tak rychle, že jsem ze začátku měl co dělat, abych tu zběsilost vyprávění ustál. Zběsilost je pak něco, co je tomuto seriálu vlastní a první sérii jsem si na ní dost zvykal. Je to taková kombinace Simpsonů (obydlí rodiny, rodina), South Parku (vulgarita) a Futuramy (sci-fi a fantasy náměty). To vše plné popkulturních odkazů, díky kterým je seriál tak oblíbený. Mě zatím neoslnil, zkusím ještě druhou sérii. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Scéna, v níž psi hrají karty, odkazuje na obraz „Dogs Playing Poker“ od umělce Cassiuse Marcelluse Coolidge. (itsp4trik)
  • Když zlý Rick přehrával Rickovy vzpomínky na Mortyho, bylo mezi nimi 6 šťastných, na něž Rick rád vzpomínal. V epizodě Total Rickall (2015) řekl Rick Mortymu, že má na něj asi tisíc vzpomínek a jen šest z nich je příjemných. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno