Reklama

Reklama

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (593)

classic 

všechny recenze uživatele

Film odporúčam len a kvôli vychutnaniu nádhernej BLAKE LIVELY, k tomu ešte pripočítam sympatické obsadenie, keď je film vo svojom živle až po príchode HARRISONA FORDA, vtedy je už na čo pozerať a dá sa celkom dobre naladiť na malý-veľký film, ktorý vidieť nie je stratou času! Téma zastavenia fyzického starnutia sa mi páči, i keď je to poriadne pritiahnuté za vlasy, ale človek by mal nekonečné možnosti ako naložiť so životom...Napríklad by som bol Američan,ktorý by zažil Classic Hollywood vo svojej celej kráse... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych býval teď o víkendu chytil v Jizeře kouzelnou rybku, padlo by první přání na to, aby byla Blake moje věčně mladá a druhým přáním bych zařídil, aby to nevadilo dalším. Trojku bych pak prodal a koupil za to Blake letenku. Nemůžu psát nic o filmu, protože pokaždé, když se usmála a já se jí podíval do očí zapomněl jsem, že sedím v kině a přede mnou je jenom plátno. Sice se časem budu muset smířit s tím, že spíš někdy sbalím to plátno než Blake, teda pokud nechytím kouzelnou rybku číslo dvě ovšem. Zážitek mi ale zůstane napořád, a to nejen z pohledu na Adaline, ale i díky vkusné romantice, vyvedenému humoru a - světe div se - dobrému Fordovi, přičemž nemám na mysli auto. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Začalo to opravdu pěkně, i to že byl Ellis trochu vtěrka bych přežila, nebo to tak hrozné stalkerování jako ve Stmívání, ale pak to své kouzlo ztratilo. I přes všechny ty krásné obrazy a prostředí, i přes příjemný hlas vypravěče to nakonec skončilo dost fádně a mé nadšení z pěkného začátku velmi ochladlo. V podstatě vše, co se dělo od té chvíle, co obrátila auto, stálo za starou bačkoru. Pěkný romantický snímek, slabá Makropulos, ze kterého se nakonec vyklube něco naprosto průměrného, ačkoliv to mělo šanci vybočit. Nemluvě o tom, že jsem to vlastně ústřednímu páru nepřála - ne takhle, ne tak zbrkle. Nakonec mi přišlo, že víc milovala jeho tátu, ale to zřejmě bylo tím, že Ford je prostě mnohem lepší herec než Huisman. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jak dar z čistých nebes. Už dlouho jsem neviděl tak krásně a citlivě natočené romantické drama. Opravdu hluboce smekám. Blake Lively je naprosto lovely (zahrála to fantasticky), ostatní herci neskutečně sympatičtí včetně Forda a k tomu velmi civilní scénář, škoda jen toho závěru. Přál jsem si jiný konec, ale pravdou zůstává to, že už dlouho jsem se nevcítil do romantického filmu tak intenzivně jako v tomto případě. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na to. Trailer ma upútal a dúfal som, že so sympatickou B. Lively, prejdeme pár dôležitých historických udalostí minulého storočia. Film začal podľa očakávaní, ale po pol hodine mi začínalo niečo vadiť a film akoby prešľapoval na mieste, bez nejakých emócií a o zásahu do srdca ani nehovorím. Zmena nastala až po osudovom stretnutí s postavou, ktorú hral H. Ford. Až z jeho príchodom začal film vyžarovať emócie, ale inak klasické spracovanie, bez prekvapení a zvratov v príbehu. Záver s prvým sivým vlasom, alebo prvou vráskou sa dá tiež predpovedať dávno pred skončením filmu. Celkovo pekná love story, ženské publikum sklamané nebude, ale ja mierne sklamanie musím priznať. Čakal som podobný prelet udalosťami ako vo filme Forest Gump alebo Príbeh Benjamina Buttona, ale tvorcovia to trestuhodne nevyužili. Stačilo pridať pár minút, popracovať na jej utrápenom živote v rôznych obdobiach 40, 50, 60-tych rokov a mohlo to byť super. Takto "len" slabé štyri hviezdy. 70%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Anthony Ingruber získal svou roli také díky videu na YouTube, kde dokonale imituje Hana Sola z Hvězdných válek, která je asi nejslavnější postavou Harrisona Forda. Režiséra zaujalo video natolik, že se zalobboval u produkce za jeho obsazení do role mladého Williama. (pusheen)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama