Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Akční instant s hloupým scénářem, avšak naštěstí s poměrně svižnou dynamikou, díky které jsem se dokázal urdžovat v jakž takž bavícím se módu. Také elektronický soundtrack je mou krevní skupinou. Pierce Brosnan se zde sice čvachtá v béčkovém filmovém světě, ale jako hlavní záporák je zde dobrý a šarmantní. Naopak Milla Jovovich se zde ocitla v roli, ve které musí občas použít hereckou mimiku, což ji opravdu nejde - je to velmi špatná herečka, její fanoušci snad prominou. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud máte doma terárium, v něm tři hady, z nichž dva nechtěj spát a jeden nechce žrát, tak toho jednoho utraťte a těm zbylým dvěma pusťte Survivor. Možná, že když se občas objeví Bond (nemyslim toho przniče Krejga), tak se na chvilku s nervózním "sss" proberou, ale nakonec je to dokonale ukolébá ke spánku, ale bacha, aby to nebyl spánek věčný. Něco podobnýho se totiž stalo mně, podařilo se mi u toho třikrát vytuhnout a tudíž to považuju za solidní film pro uspávání jak hadů, tak i kojenců. Nejde totiž v podstatě o nic jiného, že se dva honěj a vy jen čekáte, kdo koho dožene. Za balast se pak dá označit 75% filmu. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Schvaluji distributorovi, že to stáhl z českých plánů kinoprojekcí, protože je to vážně srágora. Pierce už na tohle bohužel moc nemá, prostě stárne a čas je sviňa, proti tomu hrát nelze. Mila je "herečka", které tohle bourneovské dobrodrůžo, během kterého sice nic nezapomněla, ale za to má skoro podobný výcvik a nejlepšího nájemného zabijáka udolá levou zadní s podpatkem a prstíky v nose (cizím), těžce nesedí a tudíž nikdo nemůže ani omylem věřit.. Ambasadorka se chová jako marinovaný tele přesně podle šablony, tetka na vozíčku je Velký bratr, bez kterého už by nebyl Londýn, New York a kdo ví co všechno, všichni operativci jsou na Milu krátcí a neschopní a jediné, co bylo oproti mému očekávání, bylo, že po přesunu z tunelů metra do hlubin Londýna jsme se neocitli v zapomenutém skrytém světě evolučně vyspělých dinosaurů, kteří by Mile pomohli zachránit svět tam nahoře tím, že by hackli nanoroboty ve vzduchu a ti by pozřeli částice vypuštěného plynu. Elitní prodejný zabiják, světová špička, by to nechápal a dal by si tak velký facepalm, že by se jím sám shodil ze střechy. A pak jsem čekal svatbu na vesmírné stanici, kteoru by chránil dokola jí oblétávající vesmírný ptakoještěr, co umí mluvit plynnou britskou angličtinou. --- Co že to plácám za hovadiny, které nemají s filmem nic společného? No něco jsem si vymýšlet během filmu musel, jinak bych snad nudou vynalezl světový mír v ampulce (10mg světového míru na 100mg denní dávky, užívat po jídle a hlavně pozor na kontraindikaci s touhle akční srágorou). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DĚLÁME TO PROTO, ŽE VĚŘÍME V ONU STAROMÓDNÍ PŘEDSTAVU O ZEMI, ŽE? NEBO ASPOŇ V TO, ŽE MUSÍME CHRÁNIT NAŠE OBČANY. NAŠE PŘÁTELE…“ /// Milla se snaží pomáhat a chránit. Jenže se to trošku posere, takže pomáhá a chrání hlavně sebe. V tom bordelu má kurevskou kliku, že ji honí důchodce (stejně jako by měl kliku každej důchodce, kdyby ho honila Milla). Za odhalení spiknutí (+ další jakýsi nesrozumitelný pohnutky), ji jde ztrestat zlej strejda Brosnan, kterej se sem bohužel pranic nehodí. Ne že by nedělal svinský věci, jen je prostě divnej (zřejmě taky nikoho dlouho nehonil). Tempo to celkem drží, ale je to dost dementní. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při výbuchu mám orgáč. 2.) Baví mě, když Millu J. honí zombíci. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Had so much reconstructive surgery, no one knows what the hell [she] looks like. Výrok kupodivu kupodivu nesměřuje na adresu představitelky hlavní role, nýbrž postavy Hodináře, ústředního záporáka s tváří Pierce Brosnana, který si anti-bondovskou roli zjevně užívá. Jeho viditelné potěšení je jedna z mála věcí, na které se ve filmu dobře kouká. Do masky nestárnutí zahalená Jovovich se coby zodpovědně buzerující bezpečnostní konzultantka ve věci udělování víz stává trnem v oku zlých lidí, kteří považují za vhodné zbavit se jí tak, že vyhodí do povětří půlku Londýna. Jovovich musí prchat. Emericko-britská řevnivost, neschopnost bezpečnostních složek, ustrašení byrokraté, vydírání skrze unesené potomky, pomstychtiví východoevropští vědci. Zápletka není žádný Le Carré, spíš odmocnina po Ludlumovi pošilhávajícího pozdního Forsytha, prostinká patriotistická storka, beroucí zavděk každým klišé až na hranici nechtěné parodie, do jejíhož zábavného hájemství bohužel nevkročí. A jelikož James McTeigue není žádný Soderbergh nebo Greengrass, který by scenáristickou rutinu opentlil alespoň formálními laskominami, a ani rozpočet evidentně neumožnil rozšoupnout se při nějaké povrchně výraznější scéně, výsledkem je jeden nejzapomenutelnějších filmů, které mi kdy prodloužily již tak dlouhou sváteční chvíli. This is complete bullshit, and deep in your scared little souls you all know it. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno