Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (788)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Podívejte, není to žádná sláva, příběh má super zápletku, ale pak se odvíjí poměrně očekávanou cestou. Jenže ocenit takhle ostrý a odvážný humor prostě musím. Buchty a klobásy jsou animák, který plně využívá předností žánru, cáká na nás perverznosti, nadsázku, pubertální humor a.... To je v pohodě. :) 7/10 ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce celovečerního South Parku pro dobu pixarovou. Stejně dobře promyšlené a natočené dobrá pixarovka a se spoustou skvělých drsných fórů (masakr v kuchyni! Hawking! Hitler!), zdaleka nespoléhající jen na záplavu vulgarit. Doufám, že rodičů, kteří to omylem pustili svým dětem, bylo co nejvíc. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Občas: trapné a přehnané. Většinu času: sprosté, přímočaré, sprosté, vtipné, sprosté a originální. Neustále: sprosté. Ve výsledku opravdu ujetě vtipné a zvrácené. Líbí se mi, jak na první pohled povrchní komedie s až pubertálním humorem dokáže mít rozměr, ať rasově politický nebo náboženský. PS: film, co vám změní pohled na nakupování v supermarketu a vaše rozmluvy s potravinami budou pro ostatní nakupující velice bizarní (prokázáno i bez perníku) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Vždycky je fajn pustit si film, před jehož zhlédnutím si říkáme, že už jsme viděli všechno a nic nás nemůže překvapit, ale on nám dá pořádnou ránu přes rypák a všechna naše očekávání vyfakuje a znásilní. Sausage Party je sice "novátorská" do takové míry, až to chvílemi vkusné není, a závěrečných deset minut bych nejraději vystřihl a smetl z povrchu zemského, ale jinak jsem se vesměs bavil tak královsky, že skoro všechny filmové parodie posledních deseti let odcházejí poraženy s análním kolíkem v jejich zadnici. Epizodní vyprávění založené na rozdělení hlavních hrdinů, přičemž jedna část je přímo konfrontována s hrozivým osudem potravin v lidském obydlí a druhá se tento osud snaží vypátrat putováním po obchodě, nabízí spoustu prostoru jak pro situační humor a poznávání opravdu důmyslně promyšleného světa obchodního domu, tak i pro rozvoj jednoduchého, ale dostatečně motivovaného příběhu, který veden na dvou liniích zkrátka nenudí. Je samozřejmě nasnadě přemýšlet o tom, jestli Seth Rogen má prostě hodně bujnou fantazii, nebo jestli vyrůstal v opravdovém městečku South Park, protože všechno to šoustání, prcání, vrzání, klátění a rejdění není pro udržení originality a atraktivity filmu absolutně nutné a chvílemi vyloženě škodí, ale palec nahoru definitivně převrací vyjma celkové fungující koncepce především jednotlivé nápady ohledně světa, hierarchie a nebo prostě vizuality potravin, které nepřestávaly překvapovat, a také úžasný původní dabing. Skutečně lepší než jsem si odvažoval doufat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Na automobilu jednoho z prodejců je dvakrát během filmu jasně viditelná nálepka Dixar. Z jaké společnosti na výrobu animovaných filmů si tímto tvůrci utahují, je asi jasné. (Jaroslaf)
  • Ve filmu zazní slovo "fuck" nebo jeho modifikace celkem 506krát. (Maulincio)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno