Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

honajz 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hororového trháku a zajímavého nápadu nepřináší nic moc nového – opět skupina lidí v kostce, tentokrát ve čtvrtém rozměru a ohrožována i zevnitř hladovým lovcem-kanibalem. I když se dozvíme o trošku víc, než v prvním díle, zase tak mnoho toho není a otázky zůstávají. DVD: Hledáte-li nějaký bonus, smiřte se s tím, že vedle traileru již na DVD nic jiného není. JL: Film 2/4, Bonusy 0/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hlouposti tohoto filmu už se vyrovná jen zábavnost jeho imbecilních dialogů, protože promluvy zdejších postav jsou opravdu neskutečně špatně napsané a navíc pronášené vyloženě prkennými herci. Potenciál látky je skoro nevyužit - nejsou tu prakticky skoro žádné pasti (!!!), taktéž zlé efekty hodně kazí dojem. O blbém závěru se snad ani zmiňovat nemusím. Od jedničky je to obrat o 360 stupňů do vod podprůměru. Jsem ovšem stále zvědav na další pokračování. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ten film byl tak debilní a bez pořádného smyslu, až byl dokonale vtipný. No vážně, mám tenhle film za komedii, protože s jeho blbostí se nedá jinak než se smát. Jako nějakému hororu nebo thrilleru bych tomu dala asi 1 hvězdčiku, jako komedii moje hodnocení dopadlo takhle. Nikdy nezapomenu, jak jsem v jedné scéně dostala takový záchvat smíchu, že jsem skoro spadla z gauče. Úžasné. ~(3,9)~ ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaša, ktorú pri mojom druhom zhliadnutí zráža najmä hrozný dabing. Už sa dlhšie rozhodujem, či zraziť jednu* alebo nie, ale je to u mňa čistých 50%. Nápaditosť myšlienky jednotky sa stráca, nastupuje silenejšia efektnosť a prekombinovanosť (nie matematiku naozaj nemusím), ale akokoľvek pozerá sa mi to stále celkom fajn a pominiem niektoré záverečné trikové scény akoby 2001: Vesmírna odyssea znásilnila Matrix, ten vizuál zase tak neodpudzuje. Postavy sú horšie zahrané ako v jednotke a niektorým by ste tú smrť dopriali o dosť skorej (a to pomlčím o returnoch). V podstate je to tak prehnane zlé, že to má v sebe roztomilo paranoidnú zábavnosť a ak to človek berie ako béčko, tak tie tri smelo môžu zostať. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, to nie. Po chvíli som sa zmieril s tým, že všetky zákerné pasce boli nahradené štvrtým rozmerom a nedočkám sa teda žiadnej gore orgie akou bola povestná úvodná scéna jednotky. Rozhodne by som netvrdil, že dvojka vykráda svojho predchodcu, je určite iná. Keďže matematike nerozumiem, nemôžem pochybovať o teóriách nastolených vo filme a tak si len užívam tie krásne paralely. A kvôli úžasnému českému názvu (kuk na môj profil :-) som ochotný odpustiť aj ten zgurvený koniec. A ešte 1/2* za výbornú minimalistickú hudbu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)

Reklama

Reklama