Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem zvrhlé porno a ona se z toho vyklubala pěkná taškařice! Původně jsem uvažoval o dvou hvězdách, ale Jenn s bobřími zuby mě dostala. Pravda, bobři vypadli z Muppet Show, na druhou stranu s nimi byla legrace. Pro vulgarismy se nejde daleko (což v případě tohoto snímku nevadilo), na krev, ukousnuté končetiny, vykousané tváře i uhryznutý penis (zajímavé, netušil jsem, že na to lze zemřít) rovněž dojde. A v momentě, kdy se bobří zombie nemoc začne přenášet na vše živé....není o legraci nouze! Sice by člověk pod záštitou Universalu čekal kvalitnější efekty, ale nakonec ona nedokonalost byla vtipnější, než špičkové efekty. V pokračování budou mít zřejmě hlavní roli bobří zombievčely.... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jako vyšité, možná dokonce i céčko, ale v sobotu v noci si člověk může dovolit i takový druh rozptýlení. Musím se přiznat, že mi připadl velmi zábavný ten prvotní nápad - zmutovaní bobři, to by mě asi nenapadlo a to jsem všelijakých hororů už viděl opravdu hodně. Ale tohle byla vlastně spíše asi komedie s hororovými prvky, nebo každopádně u mě vítězí ta komediální stránka, ta hororová mě místy štvala a byla až neuvěřitelně amatérská. Rádoby vztahovou linku raději vůbec nehodnotím. Nebudu moc přísný a švihnu tam dvě hvězdičky, ale od hororů o zmutovaných zvířatech mám na nějakou dobu svatý pokoj. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo pustil Zombeavers aniž bych věděl, z jakého roku film je, tak bych tipoval 90 léta. Holky jsou zde sice nádherný a chválím jejich odvahu se takhle ukazovat, ale zbytek mě vůbec nezaujal. Bobři papíroví a umělí, gore taky špatně odvedené.. Hold není gore jako gore, to je to stejné jako bych si dal guláš v královské restauraci anebo v nějakém zaplivaném pajzlu, rozdíl a kvalita je tam velká a to já nerad! Škoda, doufal jsem, že to bude podobná gore jízda jako Piraňě, ale mýlil jsem se. Průjem jsem naštěstí nedostal, vrásky mi taky nevyskákaly, takže se na to koukat dá. 45% ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

tato kokotina mala potencial byt zabavnou kokotinou, nakoniec sa z toho vyklula debilna kokotina. Ono sa to popravde zo zaciatku kokoti celkom vtipne... problem nastane ked tam dorazia ti traja nesympaticki a odporni Twajlajt kokoti... potom to chyti taky kokotsky spad, az to z tejto prijemnej kokotinky zacne robit kokotinku neprijemnu.... Na druhej strane ocenujem bobrokokomedveda a par scen ma, aj ked kokotsky, pobavilo. Takze Piranha na bobri sposob sa nekona a tato kokotina ostava na poli zabavneho trashu v kolonke picovina. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že hodně záleží na tom, zda kousek podobného kalibru sledujete sám a kolik promile máte zrovna v krvi. Protože beaver fever se mi osvědčilo jako nejlepší volba filmu na halloweenský večer s kamarády! Musím uznat, že na to, jakou kravinu jsem od toho očekávala, mě hned několik scén dokázalo překvapit. Dávám 4*, protože bobrem infikovaný člověk-zombie, co střílí ze vzduchovky už je i na mě trochu moc. Opravdu intelektuální záležitost. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)

Reklama

Reklama