Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

Othello 

všechny recenze uživatele

Brr. Až mě mrzí, že tenhle film nemá ani v US distributora, protože by se krásně hodil do kin ve stejném období, kdy by orala multiplexy nějaká stejnojmenná komedie s Jennifer Anniston a Vincentem Vaughnem. Honeymoon vám totiž docela pěkně dokáží zkazit večer, a to pěkně po Cronenbergovsku. I zde béčkové body horror schéma rámuje nehezký případ rozpadu jedince i vztahu, což zde hezky funguje nejenom díky zručné dynamické režii, ale hlavní díky naprosto prvotřídní Rose Leslie v hlavní roli. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Díky nedostatku čerstvých filmových novinek jsem teď objevil tuhle parádní pecku, hustoatmosférický nízkorozpočťák o podivných mutacích u odlehlého jezera, snad mimozemského původu, wow... Už jsem to samé psal v nějakém dřívějším komentáři, ale musím se opakovat - jde o přesvědčivý důkaz faktu, že ke skvělému filmu není potřeba fůra prachů, zázemí velkého studia a v hlavních rolích nějaké provařené herecké primadony. Stačí aspoň trochu slušní herci a k nim hlavně dobrý nápad na námět, kvalitní scénář a nápaditá režie. A toto má prosím na svědomí jedna neznámá dáma, která tenhle skvostný mysteriózní (a v závěru i hodně nechutný) horror spáchala už pár let po třicítce a od té doby kupodivu nic, jen nějaký ten seriál. Škoda přeškoda. A já dávám s chutí subjektivně o jednu hvězdu víc, než bych dal objektivně. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku nezáživné drama, ve kterém sledujeme mladý čerstvě oddaný pár na chatě u jezera. Polovina filmu se skládá z procházek, sexu, plkání a vaření, ve třetí čtvrtině se novomanželka zblázní a v poslední čtvrtině se vše přehoupne do čistokrevné sci-fi. V klíčové scéně bych čekal něco více, než jedno slizké chapadlo...jenže Věc se nekonala. Za posledních 10 minut dávám dvě * navíc. Konec mě potěšil. Celkově však snímek nedoporučuji, nepřináší nic nového, nemastný a neslaný a snadno zapomenutelný. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Svatební je césta jako žádná zé sta, roubená je úhóři, úhóři. Kdo se po ní výdá, ať si holku hlídá, než se s brekem pónóří. Ná konci té cesty svátební, stojí velký kůloví, cárárá. Tam všichni ženáči, chudí i pracháči, budou teskně lítóvat. A všichni: V lése na chatičcé zlehka jeblo holčičcé, manžel chudák starou podcenil. Svátba je príma věc stíhneš-li včas utéct, abys ještě dlouho šťastně žil. Ód těch dob co čučim ná filmý, znám i lepčí póintý, póintý. A tak si tu veselé na naší ČéSéFéDé vyvěsím jénom tři hvězdičky. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadala každá nízkorozpočtovka, svět nezávislého hororu by byl hned příjemnějším místem. Honeymoon je hezky natočená "indie", jíž bohatě stačí chata, les, jezero a jedno herecké duo (plus jedno vedlejší). Režisér však s tímhle málem dokáže kouzlit. Prvotní romantika mimo civilizaci se pro mladý pár velmi rychle mění na husté drama poté, co mladá dívka začne vykazovat známky podivného chování. Jaké že zlo číhá v lesích, však snímek divákovi úspěšně tají až do vyhroceného závěru, ve kterém dojde i na jednu menší hnusárničku. Tempo sice pomalé, za to pekelně atmosférické. Navíc příjemně tajemné. Za mě teda palec nahoru. (70%) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)
  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)

Reklama

Reklama