Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt dobrý. Atmosféra z filmu v několika momentech doslova stříká. A není to jen tím retro lookem a hnusným sklepem s přičmoudlými přízraky. Hussain si to kamerou vážně dává - pocit nejistoty dokáže tvořit skrz (často hoooodně) dlouhé záběry na zasněženou krajinu nebo prázdné místnosti prokletého domu. A vychází to. K tomu si připočtěte podivné sousedy, kteří samozřejmě vědí víc, než se na první pohled zdá, a o napětí máte postaráno. Je sice fakt, že posledních dvacet minut působí jako pěst na oko, ale i tahle náhlá změna z duchařiny na brutální ...... je skvěle pojata, a razantně se tak odlišuje od podobně laděných haunted stories. A lekačky? Infarktové. Užijte si to :) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co to...? No toto... svatá temnoto!“ Když váš bojler ve sklepě začne smrdět až na půdu, nevolejte instalatéra, ale vymítače. Nebo přátelského souseda s brokovnicí. Au. Gurmánský zážitek z grilování přátel zaručen. Btw, nemáte někdo recept na marinádu, v níž bylo naloženo maso Teda Geoghegana, že vytvořilo tak lahodnou krustu? OKÉNKO PECE: [][] Zhodnocení chodů: Ϣ Ellise Dowling. Chutná mrška, na plátně byla pečená, vařená. Ϣ Barbara Crampton. Herecky suchá, potřebovala víc podusit, aby pustila šťávu. Ϣ Andrew Sensenig. Prkenný brejlovec. Dtto. Ϣ Larry Fessenden. Zastydlý hipísák, s ještě větší pleší, než mám já. Blýsknul se s ní zejména při zkaňhané amatérské seanci. Jo jo, když médium není doma, blbci mají pré. Ϣ Guy Gane. Zlo ve službách ještě většího zla. Coby Lassander Dagmar strašidelně coural barákem a sympaticky smrděl škvířícím se masem. [][] Dokonce i zapšklý odmítač duchařin Omnibus mlsně slinil. Jen škoda, že situace kolem starého Dagmara zůstala nedořešená. Takže co? Byl to primárně dobrý člověk (jak se prsil před Paulem) nebo vrahoun, takříkajíc už od narození? Čtyři žhavé uhlíky v dlani svírám, až se mi z ní kouří. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

A pak, že to nejde... Vzhledem k jménu Teda Geoghegana jsem nečekal úplně typický haunted house a také jsem ho nedostal... Atmosférická duchařina, plná krásných, mrazivých záběrů a fungujících lekaček se postupem času proměnila v čirý masakr, plný roztrhaných lidí, stříkající krve a vnitřností... A i přesto všechno si snímek po celou dobu uchovává pořádně napětí, ke kterému silně přispívá Hussainova skvělá práce s kamerou... Já byl spokojen a sračky typu Annabelle či Jessabelle by si z tohoto kusu měly vzít příklad... ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

We Are Still Here se snaží vzdávat hold hororům z osmdesátých let. Ted Geoghegan za malé prachy tvoří perfektní retro look haunted house-ových řemesel. Ale co z toho, když víme co se stane za deset minut? Horor, který potvrzuje že Wan nyní nemá konkurenci a House of the Devil je stylovější a nostalgicky nádherný. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat,že tenhle mix hororových subžánrů na mě docele zafungoval.Což se zas až tak často nestává.Netřeba víc dodávat.Zdejší komentáře to parádně vystihují.To co se na začátku tváří jako duchařina,ve finále končí krvavýma jatkama.Kdo se nebude moc šťourat v logice.Ten zažije solidní(překvapující) hororovou pecku.Spokojenost. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Paul Burgess, který hraje Billyho Dee, je pastorem v kostele ve městě, ve kterém se film natáčel. Navíc jeho dcera, Zorah Burress, hraje ducha dívka Fiony Dagmarové. (hladass)
  • Klasické automobily zapůjčili tvůrcům místní obyvatelé ze Shortsville v New Yorku. (hladass)

Reklama

Reklama